Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Antonio Sanchez 1005 Klasik Gitar

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

İyi de 7p'nin fiyatı da bambaşka. 1015 ve 20nin rakibi 5 ve 6p.

Yorum

Bunu inkar etmedim lord.1015 1200 ytl idi 7p 1700.Ama hani işçilik olsun ses olsun aşmış alhambra.Şahsen 1200 a.sancheze vereceğime 1700 alhambraya veririm.Ancak üst klasmandaki gitarlarını durumlarını bilmiyorum.Deneme şansım olmadı.

Yorum

İşte sorun bu zaten, ikisinin de aynı sınıf modellerini denemeden yargıya varmamak lazım. Senin mesajlarını okuyan alhambra her koşulda daha iyi zanneder. Ama bir bakmak lazım 5p ve 1015 nasıl ya da 7p ve 1025 onlarda da alhambra daha iyi çıkarsa o zaman böyle konuşmak daha doğru olur. Alhambranın aşmış olması normal çünkü şu anda İspanyanın ve hatta dünyanın en büyük klasik gitar üreticilerinden biri.

Yorum

ben alhambra 7p kullanıyorum..tonalite açısından denediğim antonio sanchezlerden üstün bence..1025 e kadar denedim..

ancak ilk denemeler esnasında antonio sanchezlerin özellikle 1025in volümü 7p ye kıyasla daha gürdü..ancak 7p nin tınısı beni daha çok cezbettiği için ona yöneldim..

iyi ki de öyle yapmışım..zira zaman geçtikçe tonlar açılmaya başladı..her perdede her telde tınılar zenginleşti, açıldı, hala da açılmaya devam ediyor, çok ilginç gerçekten..zannedersem üst kapağının ladin ağacından olmasından kaynaklanıyor..ladin ağacından yapılma gitarlar zamanla açılma potansiyeli en yüksek olanlarmış..

uzun lafın kısası ben gitarımdan memnunum..iyi ki antonio sanchez yerine bunu almışım, çünkü belentilerimi fazlasıyla karşıladığı gibi her geçen gün beni şaşırtıyor..volümü de açılmaya başladı üstelik..ilk günlerdeki o tutukluğu yok..

böyleyken böyle..

Yorum

bende alıcam antonio sanchez ama hiç bir yerde bulamıyorum ya

Yorum

Valla antonio sanchezlerin alt klasmanda isim sattığını düşünüyorum.Gidin kendiniz dükkanda deneyin gitar alırken.Biris için iyi olan birisi için kötü olabiliyor.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
              Initializing Tabs & loading Content...
              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
              X