Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Antonio Sanchez 1005 Klasik Gitar

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Antonio Sanchez 1005 Klasik Gitar

Arkadaşlar gitarımı değiştirmek istiyorum, 600 civarında Antonio Sanchez 1005 Klasik Gitar almayı düşünüyorum daha önce kullanan varmı acaba?
    **** bu fiyat aralığında tavsiye edebileceğiniz gitar varmı
    şimdiden teşekürler

eğer o kadar para ayırabiliyosan kesinlikle düşünme al antonio sanchez! benim kuzenimde var konservatuar serisinden bi tane ve gitarı elime aldığımda bırakmak istemiyorum kusursuz bi klavyesi ve doyumsuz bir sesi var !

Yorum

hmm çok saol çok iyi oldu söylediğin bende yorum bekliyordum 4 gözle saol kardeş
      birde profesyoneller için yapılmıştır diyor :S
      ben o kadar pro değilim yani almıcammı şimdi bu gitari ne demek bu tam olarak
      s20 ve 1005 arasında kaldım arkadaşlar hangisini tavsiye edersiniz :S
      Düzenleyen - Muhtyy on 24/06/2008 21:05:15

Düzenleyen - Muhtyy on 24/06/2008 21:19:40

Yorum

ben de gitarımı değiştirmek istiyorum fakat ben henüz yeniyim 6aylık bi gitaristim wolf marka bi gitar kullanıyorum ve hiç memnun değilim bu seviyeme uygun valencia CG190 düşünüyorum ama yamaha C40 da öneren oldu ne yapmalıyım?

Yorum

Caner elimde cg190ce gitar var.Ywni gitar aldığım için kullanmadım.Elektro modeli.Yani düz kasa değil.Gitar temiz almak istersen 200 e bırakırım.Gitarın ikinci el piyasasına bak göreceksin çok altında.

Yorum

ben gecen gun cg190 aldım gayet memnunum tavsıye edebılırım

Yorum

Antonio Sanchez bu fiyata alınabilecek en iyi gitarlardan biridir çok güzel sesi var piyano gibi tavsiye ederim

Yorum

Antonio Sanchez süperdir.Ben yıllarıdr kullanmaktayım. 10 numara bir klasik gitardır.

Yorum

arkdaşlar öncelikle geç cvbmdan ötürü özr dilerm gitar konusuna gelince yamaha C40 da karar kıldım yeni başlayanlar için bulunmaz bi fırsat dandik bi gitarda çalan biri için fender gibi bence kacırmayın derim acaip hafif ve tınısı cok güzel

Yorum

Cann-er sen istersen klasik gitara yeni başlayacaklar için adlı konuyu oku komşu istersen..

Yorum

Şuan güzel bi gitarım var hediye geldi sesi falan çok hoş memnunum..

Üstünde M ROSA yazıyor sadece, biraz araştırdımda fazla bilgi yok kullanan varmı arkadaşlar aranızda hiç.

Yorum

Laylaylom vardı bir zamanlar. Herkesin iyi ya da kötü bildiği şu müzik mağzası. Çin malı gitarlara rakip diye çıkarılan yerli malı, kalitesiz birkaç modelini gördüm M Rosa'nın. Fiyatları da muadil gitarların en az 3 katıydı. İlginç tabi...

Elinizdeki model belki daha üst modellerdendir. Öyle ya da böyle "sesi falan çok hoş, memnunum.." diyebiliyorsanız zaten olay bitmiştir. Gerisi boş...
                        Son güncelleyen clamenco; 09-03-2009, 16:51.

Yorum

beyler ben derim ki yamaha c40 alacağınız yere valencia nın cg160 üstü modellerini alın daha mantıklı çok da memnun kalırsınız ton ve seslerin tınısı çok güzel valencialarda

Yorum

Antonio Sanchez 1015 mi yoksa Antonio Sanchez 1020 Klasik Gitar tecrübeli arkadaşlardan tavsiye bekliyorum hem klasik hem flamenco çin düşünüyorum.

Yorum

Neden bilmiyorum antonio sanchezlere bir türlü ısınamadım.1005 ile 1015 denemiştim.Birde Alhambra 7p denemiştim.Alhambra her açıdan bambaşkaydı.Alhambra 3f denemiştim birde ondan iyiydiler antonio sanchezler.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X