Duyuru

Collapse
No announcement yet.

guitar-pro 3 mu guitar-pro 4 mu??

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

hayır demo değil. onu biliyorum. sonradan yazdığım uzun tablarda oldu aynı programla. ama o sarkiyi kaydederken hata verdi (olaganüstü yani).

Yorum

*** niye illa yeni olsun die uğraşıozki kayde değer ne artısı var gp4ün? Bu hep böyle bence windows olayıda öyle abi adamın sistem sorun vermio ***** laf olsun die xp yüklüo ***..

Yorum

Ben GP4 derim açıkcası.En kötüsünden türkçe ki program bence bayaa güzel.Bende de arada sırada çöküyordu ama artık olmuyor.Bu arada Gp4 ü kaazaa dan indirin hemde tam sürüm crackli

Yorum

gp5 i indir kur bilgisayarına en iisi o zaten gp3 gp4 gp5 uzantılı dosyaları açar .. ben bunu kullanıyorum

Yorum

Ben gitar pro 3'ü her yerde aradım ama bulamadım.Selim Işık'da gitar pro 3'ten bahsetmişti.Lütfen nereden indirdiğinizi bana da söyleyin!

Yorum

lütfen!Benim için çok önemli!

Yorum

3 ü ne yapacaksın?? teknolojiye ayak uydurmak gerek. indir 6 yı kullan ya da 5 i. 6 yı sevemedim metronom ile kılavuz çizgisi saçma sapan bir döngü içinde.

Yorum

Guitar pro 3 bana basit ve rahat geliyor onun dışında Go PlayAlong kullanıyorum oda gp5 uzantılarını açıyor.

Yorum

3 bana göre basit ve işlevsel.
                    Guitar pro 3 kullanıyorum .gp5 uzantılarını açmak için ise Go PlayAlong kullanıyorum işimi fazlasıyla görüyor.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                    Initializing Tabs & loading Content...
                    Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                    X