Duyuru

Collapse
No announcement yet.

guitar-pro 3 mu guitar-pro 4 mu??

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

guitar-pro 3 mu guitar-pro 4 mu??

bicok kisiye mantıksız gelebilcek bi soru ama ben bi turlu gp4 e alısamadım mysongbook.com da da surekli gp4 fln cıkıo sıkıldım artık gp3 daha iyi gibi gelio bana size hangisi daha iyi gelio ? ben gp4 u yukledigimde cok guzel olmus fln dedim ama sonra kotu oldugunu anladım klavye fln var programın icinde o kısmı guzeldi ama diger kısımlarını begenmedim

neyi beğenmediğini söyleyebilir misin? yani tamamen estetik bir seçim mi yoksa işlevleri mi az sana göre?

Yorum

Sorry arkadaşlar ama ben guitar pro'yu siteden indirdim (bizim) ama program bir türlü kurulamadı.Nerden indireceğim aradım hiçbir yerde yok.Yardımmm

Yorum

hiç bişiy anlamadım 4. versiyonunda 3 e göre görsel pek bi farklılık yok yeni bir programdan ziyede 3. sünün gelişmiş hali bence bi adaptasyon sıkıntısı yaşıyorsun 4 dururken 3 e bakmam bile!

Yorum

everyone abi www.guitar-pro.com dan cekebilirsin
          fark olarak zaten klavyeler var fln var ama ben begenmedim ve pek guzel olmadıgını dusunyom dizayn olarakta pek bi sey yok gp3 ün ad degistirmis hali gibi bisey ama kotu olmus hali

Yorum

Sevgili everyone,

Verilen linkten üç dosyayı da indirmen gerekiyor gp4f.part1.exe, gp4f.part2.rar, gp4f.part3.rar). Bu dosyaları aynı klasöre indirdikten sonra gp4f.part1'i çalıştırınca GP4F isimli bir klasör açar ve içine equinox.nfo ile GP4Full.exe dosyalarını extract eder. Yüklemek için çalıştırman gereken: GP4Full.exe. Yalnız yüklerken açılan pencerelerin butonlarında OK ve ya Cancel yerine ??? görülüyor, bu da toplu işlem dosyasının Çince olmasından kaynaklanıyor, pencere açılınca yükleyeceğin yer C:/Program Files/GuitarPro4/ olarak görülüyor zaten, sen yüklemeyi başlatmak için bu pencerede soldaki ???butonuna bas (genelde OK ya da Continue solda olduğundan). Anahtarları sorduğunda onları yukarıda GP4F klasöründeki equinox dosyasından al, görmek için sağ tuş-birlikte aç-notepad ile açman gerek. Fakat ben yine de vereyim:

User ID: AROB227697
            Key ID4: 48714-23748-28602

Bu arada 4. versiyonunu 3 ile kıyaslarken aceleci olmayın derim, yıllardır guitarpro kullanıyorum, 3'ten önceki versiyonlarını da iyi bilirim, bence 4. versiyonu bambaşka, tab, midi ve ASCII dosyalarını import edip üzerinde düzenleme yapmak çok daha hızlı ve kolay, ayrıca eklenen sadece klavyenin görüntüsü değil hiç gitar çalmamış biri bile o klavyeyi kullanarak görsel teorik bilgi edinebiliyor rahatlıkla.. Ayrıca notaları yazarken ve çalarken en uygun parmak pozisyonunu geliştirmek mümkün ki bu eski versiyonlarında yoktu, örneğin eski versiyonlarında melodik bir pasaj içeren bir midi dosyasını okuttuğunda program rastgele herhangi bir telin ilgili perdelerini kullanırdı, bunu gitarda çalmaya kalktığında zorlanırdın, ya da unison tınlayan notalar ve ya bir akor elin klavyede basamayacağı şekilde görüntülenirdi v.s. 4. versiyonda ise program bu mantıksal sınamayı gerçekten çok iyi yapıyor ve en uygun parmak pozisyonlarında çalışıyor. İstediğin gamları görüntüleyip (hiç adını bile duymadığım bir sürü gam) bunların üzerinde adeta sörf yaparak görsel olarak müzik yapabiliyorsun, vuruş hızları penceresine eklenen bir rasgueado var mesela.. Programın Türkçe olarak da çalıştırılabildiğini eklememe gerek yok sanırım. Şu an aklıma gelmeyen birçok kolaylığı var bundan eminim. Crack olmasından kaynaklanan küçük sorunlar olacaktır tabiki ama yine de bence eski versiyonlarından ve diğer tüm gitar programlarından çok daha EFFICIENT

Düzenleyen - victory on 04/15/2003 17:11:07

Yorum

sorun şu ;

extract ettiğimde gp4full.exe'yi atmıyor.Ben de demosu var crack ler isem print out falan verirmi?gp3'vermiyordu.Bir zahmet el atın şuna

Yorum

Çinli amcalar rar dosyasina da sifre koymus, ben arsiv dosyasini bile acamadim sifre soruyo... bilen var mi beyler, gicik oldum cinlilere niye sifre koyarsin ki arsive...!!!!! [>:]

Yorum

ya arkadaşlar ben de siteden indirmek istedim ama çinlilerin sitesindeki linklerde hiç bir exe dosyası yok lütfen yardııııım

Yorum

arkdaslar size bi oneri download.com dan imesh programını indirin ve orda guitar-pro diye aratın karsınıza cıkacaklardan guitar-pro 4(full version) u indirin zatten full versiyon oldugu icin hic bi sorun karsılasmayacagınızı garanti ederim eger yollayabilecek bi yol olsa hic yorulmanıza gerek kalmazdı ben size yollardım

Yorum

Bence de haklısın tr_nirvana.. Ayrıca winrar dosyasını extract etmekte bu gibi sorunlar yaşıyorsanız bir de shift + sağ tuş Winzip ile açmayı deneyin. Problem ortadan kalkacaktır muhtemelen..

Yorum

*** ben gp4 kurmustum. 200 ölçülük tab yazdım. kaydete bastım. bi hata verdi. bi baktım şarkıdan geriye 22 ölçü kalmış. ö gün bu gündür, kullanmıyorum gp4 ü. gp3 kullanıyorum

Yorum

walla ben indirdim ama setup yaparkene habire hata veriyo üüfff sıkıldım napacam!!!...

Yorum

ama P.M gib teknikler gp3 de yoktu. o da ayrı tabi

Yorum

Unforgiven sen demo versiyonla çalışmışsın. Demoda en fazla 24 ölçülük kayıt yapabiliyorsun

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X