Duyuru

Collapse
No announcement yet.

xb100'de fiyat

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

xb100'de fiyat

Ben xb100 buldum adam 300$ dedi. Sonra bana bi kıyak geçip 400YTL yaptı (hakkaten çok indirdi ). Sizce fiyatta bi bolluk yok mu. Bana hafif fazla gibi geldi. Ama belki genel fiyat budur. Daha pek bilgim yok zaten.

Bu arada ben klasik gitar kullanıcısıyım. Bas almayı düşünüyorum. Tavsiyelerinizi benimle paylaşırsanız memnun olurum. Para durumum pek iyi değil. Ona göre bi şeyler tavsiye ederseniz iyi olur.

Yetkililere: "Diğer xb100 konusuna yazarsan iyi olur." derseniz oraya yazarım. Ama benimkinde konu para olduğu için hem de başka bi sorum olduğu için böyle açtım.

sağolasın.

başka fikri olan yok mu???
    gerçi acelem yok ama olsun...

Yorum

Bence cort action bass al.Fiyatına göre oldukça kaliteli bence.Bi de fiyatlar yaşadığın şehre göre değişir mesela İstanbul'da 250$ bir gitarı Eskişehir'de 400$ a satıyorlar.İstanbuldaysan sorun yok tabi

Yorum

ben fark olduğunu duymuştum ama bu kadar olduğunu duymamıştım...
        bu arada benim eskişehirde olduğumdan mı yoksa senin eskişehirde olduğundan mı yazdın annamadım...

neese çok sağol...

ben bişii daha soracam cort gb74 gitarlar nasıl biliyormusunuz...
        ben daha pek araştırmadım hem de o kadar anladığım söylenemez...

bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim...

Yorum

Gb74 ler iyidir xb100 den bayağı iyidir alırsın uzun sürede ihtiyaçlarını karşılıcaktır.

Yorum

ben de böyle düşünüyorum..
            üstünde bi tane jazz manyetşk var ama ne işe yarar bilmiyorum...
            bu manyetik bildiğimiz jazz bass'ların manyetiklerinin aynısı mı???
            pek bi bilgim olmadığı için soruyorum...

Yorum

Model olarak Fender Jazz bass larda ve sonradan üretilen başka jazz baslarda kullanılan "single" manyetiktir.Markalarıda tabiki değişmektedir.

Gb 74 de ister bir single (sap tarafında) diptede humbucker manyetiği vardır humbucker lar biraz daha temiz ton verirler single lara gore dip manyetik tarafında tabiki ama tonları biraz daha farklı .

Yorum

*** bişii daha soracam bu """stagg""" nasıldır daha bu sitede araştırmadım ama sorayım dedim...
                ben bugün xb300 diye bi modelini çaldım...
                gerçekten çok iyi ses veriyordu. denediğim 120w bi amfi idi. bayağı kurcaladım aleti fena gelmedi bana.

bi sitede fiyatını buldum ama yabancı site olduğu için burdaki fiyatları arasında bi ilişki kuramadım...

burda buldum...
                *** aletin çok güzel kasası var...
                bc rich style yazıyo heryerde...
                *** ben bu markanın bi kaç elektrosunu falan da gördüm burda (eskişehir) böyle hep bc rich style gitarlardı...
                acaba bc rich özentisi bi marka mı ya da bc rich'in alt markası mı???
                bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim...

şimdiden teşekkür ediyorum...

---------------------------------------------------------------

Yorum

Görüntü olarak yapıyorlar sadece ucuz bas lar pek çalınası değil sapları rahat değildir kısa bir müddet sonrada muhtemelen değiştirmek istersin.

Stagg ler uzak dogu yapımı bir çok markanın görüntüsünü taklit eden ucuz baslardır ilk başlangıç için belki düşünülebilir ama ben onu bile tavsiye etmem.

Yorum

ben de zaten pek klavyesini doğru dürüst tutamadım...
                    yane ilk çaldığım andan itibaren zorluk çekmeye başladım...
                    teşekkür ediyorum....

EDİT: hakkaten biraz hayallerim yıkıldı cevabını görünce...
                    ben iyi birşey diye beklemiyodum doğal olarak tabe ama bu kadar kötü birşey de zannetmiyodum.
                    neese o kadar önemli değil. daha önümde uzun bi yol var. o sürede ben kendime göre fiyat/performansı en yüksek bası bulacağımı zannediyorum...

Düzenleyen - Baha_RIP on 10/12/2005 21:39:38

Yorum

Fiyat aralığını söylersen denediğim baslar içinde en iyi performans verenleri söyleyebilirim (Bir çok basıda denedim )

Yorum

*** ben tam emin değilim ama yaklaşık 450-600 arası düşünüyom...
                        ama babam daha pahalı birşey düşünebilir...
                        sağı solu pek belli olmaz...

DÜZELTME: aralık fazla olduysa düzeltebilirim ama o kadar fazla değil gibi gözüküyo. istersen 450'yi 500 yapalım daha kolay olsun...

Düzenleyen - Baha_RIP on 19/12/2005 19:31:34

Yorum

Dolar sanırım bunlar..

Şimdi gelelilm olaya o civarlarda Cort un Gb74 serisi bulunur ve cidden güzel baslardır tonları yumuşaktır tonunu tercih edersen cidden uzun süreli gidicektir.

Birde A4 ler o civarlardan biraz yukarlarda 2. el bulunabilir bunlarda guzel baslar ama tonlar Gb74 le biraz zıttır biraz daha farklı gene tercih sebebi deneyip seçmek lazım.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar benimde tercih ediceklerim bunlar aklına gelen ve fikir almak istediğin model bas olursa yardımcı olurum gene.

Yorum

ben zaten gb74'ü bayağıdır düşünüyorum...
                            ama pek bi bilgim yok...
                            biraz bilgi verirsen sevinirim...

(fiyat ytl türünden )

Yorum

Tam fiyatını yarın falan söyleyebilirim öğrenip ama 500 dolar civarında olması lazım.
                              Ben daha önce Gb 35 calıyordum ki acaip derecede memnundum tarz degısıklıgınden oturu bas degıstırdım ki 74 lerin işçiliği dir aksamlarıda agacıdır 35 den kat kat daha iyi .

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X