Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bass Gitardan Distorion lu ses cikarmak?

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

• CookiesOfBritain
    replied
    Cliff Burton elektro gitar için olan Big Muff Pi'yi (hatta Sovtek marka Rus olan yani ehx değil) ve Ibanez TubeScreamer'ı kullanırdı diye biliyorum. Sovtek marka da artık üretilmiyor bu arada.

Yorum bırak:

• Esplandian
    replied
    Behringer v-amp (Y) prosesör olarak gayet iyi overdrive performansı sergiliyor ondan alabilir ayrıca wah reverb flanger gibi bir sürü efektde var

Yorum bırak:

• berketan95
    replied
    TNK grubunun bas gitaristi basri hayran big muff pi kullanıyor. bas gitar modelinden linki :
    electro-harmonix Bass Big Muff Pi Distortion Pedalı
    bu da setup unun resmi

okuldaki konserlerinde çekmiştim ilk olarak da profestivaalde baktım hafif dist. sesi geliyo 2 gitaristtende değil basçı çalıyodu dedim hayırdır
    Son güncelleyen syntax; 14-04-2024, 17:30.

Yorum bırak:

• BerkoGame
    replied
    Bass gitarda distortion isteyen Bass gitarı Gitar Amfisine bağlasın distortion açsın + gain i sona getirsin...

Yorum bırak:

• fethi_dogan88
    replied
    bilgisayara baglayabilirsen bass gitarı guitar rig 4 den her turlu distortion sesi delay reverb gibi efektler alabilirsin baglayamazsanda heralde bass gitar prosesörleri distortion veriyodur umarım

Yorum bırak:

• boris44kk
    replied
    ben arkadaşın pedalına baglayıp alıyorum walla

Yorum bırak:

• Bass Gitarist
    replied
    bass gitarlar için distordion pedalları var ondan alsın kendine ...

Yorum bırak:

• btungut
    replied
    Bass ta dijitali tercih ediyorum her ne kadar analog daha fazla tercih edilsede ancak şu da bir gerçekki analog dijitale göre çok daha iyi, hem gecikme olmaz hem de robot dansı gibi bir ses almazsın ama ben prosesörü efekt için değil tonlarda hafif oynamalar için kullanıyorum neyse senin problemine gelirsek bass gitarda bence güzel bir overdrive pedal işini görür önerim aşağıda ;

Boss ODB-3 Bass Over Drive Pedalı
    Son güncelleyen syntax; 14-04-2024, 17:29.

Yorum bırak:

• Darkness_Sea
    replied
    boss me50b öneririm.grubumdaki basçıda var gayet güzel.istediğiniz şekilde tonlama yapabilirsiniz.sorunlarını çözer.

Yorum bırak:

• halim_duman_35
    replied
    hocam yapar adam ama grupta bası solo enstruman olarak kullanman gerek. bahsettiğin olayın (bence) dünyadaki en büyük öncüleri Muse'dur. aç dinle muse - time is running out ama harbi yapmış adamlar xD

Yorum bırak:

• h.mert
    replied
    Racsen isimli üyeden alıntı Mesajı göster
    Sizinde pek bir bilginiz yok bu konuda bu arada. Başkalarına laf söylemeden önce bir bakmak lazım.

Normal overdrive **** distortion pedallarınıda bas gitarda kullanabilirsiniz çıkan ton hoşunuza gittikten sonra bir problem olmaz ampli falanda patlamaz rahat olun. MT2 kullanan bas gitaristler mevcut...
    haklısın..bende elektro gitar amfisine bağlıyorum çok güzel tonlar elde edemiyorum ama tatmin edici.

Yorum bırak:

• Racsen
    replied
    W4rlock isimli üyeden alıntı Mesajı göster
    yahu bu nasıl bir cahillik? bi bilgin yok madem konuyla ilgili, insanlarında kafasını bulandırma. bağla bakalım bi bası normal distortion pedala? amfi patlıyor mu patlamıyor mu sonra gel paylaş bizimle.
    Sizinde pek bir bilginiz yok bu konuda bu arada. Başkalarına laf söylemeden önce bir bakmak lazım.

Normal overdrive ya da distortion pedallarınıda bas gitarda kullanabilirsiniz çıkan ton hoşunuza gittikten sonra bir problem olmaz ampli falanda patlamaz rahat olun. MT2 kullanan bas gitaristler mevcut...

Yorum bırak:

• W4rlock
    replied
    mygitar001 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar normal distortion pedal al ona baglayın olur buyutece bişiy yok
    yahu bu nasıl bir cahillik? bi bilgin yok madem konuyla ilgili, insanlarında kafasını bulandırma. bağla bakalım bi bası normal distortion pedala? amfi patlıyor mu patlamıyor mu sonra gel paylaş bizimle.

Yorum bırak:

• angrymob
    replied
    Bass pedalları ayrıdır Bossun bir overdrive pedalını almasını öneririm bende

Yorum bırak:

• mygitar001
    replied
    arkadaslar normal distortion pedal al ona baglayın olur buyutece bişiy yok

Yorum bırak:

Unconfigured Ad Widget

Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.