Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bass Gitardan Distorion lu ses cikarmak?

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

ben bağladım aşırı gürültü **** gerçekten ayarını güzel yapman gerekiyor eğer yapamassan 1 süre sonra ya amfi patlar **** manyetikler yanar denge çok önemli

Türkçeni lütfen düzgün kullan, aksi halde gerekli işlem yapılır.. // Moderatör
    Son güncelleyen Enis Kurtay; 09-05-2009, 21:09.

Yorum

Eğer çok daha ileri gitmek isterse Boss ME50B modelini tavsiye edebilirim. Yüzlerce ses elde edebilir.

Yorum

baroz isimli üyeden alıntı Mesajı göster
        Arkadaşım bir bas pedalı alırsan sorunu kökten halletmiş olursunuz...

Saygılar....

bencede bir bass pedalı işinizi görür

Yorum

h.mert isimli üyeden alıntı Mesajı göster
          bencede bir bass pedalı işinizi görür
          Bencede işinizi bir bass pedalı görür

Yorum

Şaman isimli üyeden alıntı Mesajı göster
            Bu arada ben bir şey keşfettim bunu paylaşmak istiyorum bende amteq b15 var.Lowları kısıp Highlara kökleyince valla bildiğin For Whom The Bell Tollsun girişini çalıyorum
            Birazda kurcalarsam Toolun Vicarus şarkısının gürültülü kısımnlarındaki takır tukur tonu elde ediyorum...
            Biraz daha kurcalarsam MVÖ serserideki hafif overdrivelı sese de yaklaşabiliyorum.
            Biraz daha kurcalıyorum hoop tonlar yumuşuyor...
            Bu sırada jakım high girişine takılı oluyr.Zaten lowdan pek ses gelmiyor.
            4 ihtimal var:
            1-Amteq B15 aslında mükkemmel ötesi bir amfi...
            2-Şaman aslında mükkemmel ötesi bir basçı...
            3-Amfimi patlattım...
            4-Bu her amfide oluyor...
            Ben 2 veya 3 üzerinde duruyorum ama bakalım...
            bende aynı amfiye sahibim.biraz fazlaca amfiye yüklendiğin zaman bile zaten cızırtılı bir ses çıkarıyor.yüksek olasılıkla amfiye zarar vermişsin.banada olmuştu aynısı topraklama yapınca geçiyor ama o sorun...

asıl konuya gelirsek herhangi bir disortion pedalı arkadaşın işini görebilir.eğer bastan çok farklı farklı tonlar almak istiyor ise o zaman iyi bir efektör veya prosesör alabilir, me50b ve gt10b iyi tercihler olabilir.

Yorum

hocam. bas gitara distortion çok ağır olur. overdrive kullanmasını öneririm basçınıza.
              Boss ODB-3 Bass Over Drive Pedalı
              hatta direk link vereyim tertemiz

Yorum

Bass'ta pedal kullanmanın yanı sıra.
                Billy Sheehan'ın Yamahasında olduğu gibi değişik tasarlanmış aktif devre ve devreyi tamamlayan modern karakterli manyetikler takılı olduğu sürece aynı tonları alabilirsin.
                Gidip BB714 denemeni tavsiye ederim.

Yorum

Distortion pedalıyla elektro gitara nasıl distortion veriyorsan aynen öyle.

Yorum

arkadaslar normal distortion pedal al ona baglayın olur buyutece bişiy yok

Yorum

Bass pedalları ayrıdır Bossun bir overdrive pedalını almasını öneririm bende

Yorum

mygitar001 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                        arkadaslar normal distortion pedal al ona baglayın olur buyutece bişiy yok
                        yahu bu nasıl bir cahillik? bi bilgin yok madem konuyla ilgili, insanlarında kafasını bulandırma. bağla bakalım bi bası normal distortion pedala? amfi patlıyor mu patlamıyor mu sonra gel paylaş bizimle.

Yorum

W4rlock isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                          yahu bu nasıl bir cahillik? bi bilgin yok madem konuyla ilgili, insanlarında kafasını bulandırma. bağla bakalım bi bası normal distortion pedala? amfi patlıyor mu patlamıyor mu sonra gel paylaş bizimle.
                          Sizinde pek bir bilginiz yok bu konuda bu arada. Başkalarına laf söylemeden önce bir bakmak lazım.

Normal overdrive ya da distortion pedallarınıda bas gitarda kullanabilirsiniz çıkan ton hoşunuza gittikten sonra bir problem olmaz ampli falanda patlamaz rahat olun. MT2 kullanan bas gitaristler mevcut...

Yorum

Racsen isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                            Sizinde pek bir bilginiz yok bu konuda bu arada. Başkalarına laf söylemeden önce bir bakmak lazım.

Normal overdrive **** distortion pedallarınıda bas gitarda kullanabilirsiniz çıkan ton hoşunuza gittikten sonra bir problem olmaz ampli falanda patlamaz rahat olun. MT2 kullanan bas gitaristler mevcut...
                            haklısın..bende elektro gitar amfisine bağlıyorum çok güzel tonlar elde edemiyorum ama tatmin edici.

Yorum

hocam yapar adam ama grupta bası solo enstruman olarak kullanman gerek. bahsettiğin olayın (bence) dünyadaki en büyük öncüleri Muse'dur. aç dinle muse - time is running out ama harbi yapmış adamlar xD

Yorum

boss me50b öneririm.grubumdaki basçıda var gayet güzel.istediğiniz şekilde tonlama yapabilirsiniz.sorunlarını çözer.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                                X