Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Arama Sonucu
Collapse
0,0105 saniyede 500 sonuç bulundu.
Anahtar Kelimeler
Üyeler
Etiket
-
Genelde cort x-6 ya da ibanez grg170dx kullanılır klasik başlangıç gitarı fiyat aralığı bu olduğu için. fiyat aralığın kaç?
-
arkadaşlar aynı sorun bendede vardı ibanez grg170dx kullanıyodum çok küçük geliyodu klaveysinin eni olsun boyu olsun bende gidip shecter jeff loomis 7 fr aldım ve beni çok rahatlattı.shecter öneririm özellikle 7 ve 8 tellilerini kullandığı...
Yorum bırak:
-
perdelerde ve bass'larda cızırtı
Merhaba arakadaşlar,ibanez grg170dx ve roland cube 15 xl amfim var.Yeni aldım ve Ekipmanlardan çok memnunm.Ama 2 tane küçük sorunum var.Bunlardan birisi bass ayarını yarıdan fazla açtığım zaman 2-3 perdede amfide sesin arkasında cızırtı...
-
Bir kere zaten rg 350 M İbanezin orta seviye gitarlarındandır.GRG170dx ise biraz daha basit bir gitar o yüzden kesinlikle rg350M
Yorum bırak:
-
Ibanez RG-350M YE Limited Edition Elektro Gitar
Beyler 3 yıllık akustik geçmişim var sizce floyd rose lu bir Ibanez RG-350M YE Limited Edition mı alayım yoksa İbanez GRG170DX mi ?
-
IBZ15GR Tapping Sorunu Yardım?
Arkadaşlar elimde IBZ15GR amfi ve Ibanez grg170dx elektro gitar var.Fakat tapping yakarken yeterli ses alamıyorum.Bende bir sorun yok Line 6 15 wattlık amfilerde sorunsuzca tapping yapıyorum sesleri...
Yorum bırak:
-
perdelere basarken başka tellere dokunma
arkadaşlar ibanez grg170dx elektro aldım 2 hafta oldu ama bu hafta sınav haftası oldugu için fazla çalışamadım , daha önce gitara dokunmadım bile , 2 gün önce aklıma birşey takıldı , parmak alıştırmalarını yaparken bazen diger tellerede...
-
Ibanez GRG170DX - GRGR121EX
110GRGR121EX41,82%46GRG170DX58,18%64Arkadaşlar Sert Tonu Güçlü Bir Gitar Seçimi Yapmalıyım ve Yumuşak Tonlara Pek Fazla Gitmeyeceğim...Sadece Duman Grubuna Mini Minicik gideceğim.Sizce Hangi Gitarı Almalıyım ?
-
yardım lazım
Ibanez IBZ10G (Standart)
97,00 $ 175,28 TL
Ibanez GRG170DX (BKN)
322,00 $ 581,85 TL
başka ne almam gerekiyor arkadaşlar kablolar çıkarmı yoksa ayrımı alıcam almam gerekiyorsa isimlerini yazarsanız sevinirim....Son güncelleyen yutup123458; 05-03-2013, 10:56.
-
Ton yakalama
Arkadaşlar merhaba. Elimde grg170dx im var, amfi olarak marshall 10g kullanıyorum. Benim merak ettiğim; death metal digitech distortion ımdan master of puppets veya fade to black tonlarını yakalayabilir miyim birebir veya yakın olarak. Özellikle...
-
Elektro Gitara Başlıyacağım
Öncelikle merhaba. Ben 2 yıldır klasik gitar çalıyorum. (Kursa gitmedim. İnternet yardımıyla.) Şimdi klasik gitardan sıkıldım (tarzıma uygun değil) o yüzden elektro gitar çalmak istiyorum. Daha çok Hard-Rock, Metal ve rock tarzı müzikler...Son güncelleyen UGzegH; 02-03-2013, 13:40.
-
yorum için tşk gitarı soracaktım konu açmışken hepsini sorıyım dedim
bu arada 2. ibanez grg170dx de önerdiler o nasıldır birde şu tel değişme olayı acemiler için çok can sıkıcıymış hangi gitarda daha çok zorlanırım
Yorum bırak:
-
ben ibanez grg170dx kullanıyorum sesi güzel geliyor bana 2. elini ne kadara buldun acaba
Yorum bırak:
Yorum bırak: