Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ibanez GRG170DX gitar seti 500 TL İstanbul

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Satılık Ibanez GRG170DX gitar seti 500 TL İstanbul

2011 Endonezya üretimi, siyah İbanez GRG170GX gitarımı set halinde satıyorum. Gitar sıfır kondüsyondadır. Sap ayarı yeni yapılmıştır.Gitarın orjinal tremolo kolu mevcuttur ve kesinlikle akor kaçımak gibi bir problemi yoktur. Bu özelliğiyle gitara yeni başlayanlar için mükemmel bir tercihtir ki ben de bu amaçla edinmiştim. Clean tonları gayet iyi olduğu gibi, başlangıç seviyesi çoğu gitarda bulamayacağınız kalitede drive tonlarına da sahip bir gitar olduğunu söyleyebilirim. Gitarı kılıf, askı, alyan ve kablosuyla birlikte eksiksiz vereceğim. Gitarın irsaliyeli faturası çantasında hala durmaktadır. Görsel olarak bir küçük nokta ve 2-3 cm kadarlık ince bir cizik mevcuttur gitarda (Fotografları eklenecek). Gitarın yaında İBZ10g model İbanez'in ev tipi 10Wat çıkışlı amfisini de veriyorum. Amfi sadece bir kaç aylık olup onu da kutusuyla birlikte vereceğim. İstanul Anadolu yakasında yaşayanlar gelip gitarı deneyebilrler ki bu tercihimdir. Farklı bölgelerden almak isteyenler olursa da konuşur bir yolunu buluruz. Gitar + AMfi 500 tl dir.Click image for larger version

Name:	image(6).lpg.jpg
Views:	1
Size:	39,0 KB (Kilobyte)
ID:	452247Click image for larger version

Name:	image(1).jpg
Size:	39,7 KB (Kilobyte)
ID:	452248Click image for larger version

Name:	image(2).jpg
Size:	47,0 KB (Kilobyte)
ID:	452249Click image for larger version