Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Arama Sonucu
Collapse
0,0041 saniyede 188 sonuç bulundu.
Anahtar Kelimeler
Üyeler
Etiket
-
Solak cort x-2 300tl
Manyetikleri sağlamdır. Herhangi bir sorunu yoktur. Estetik olarak tüm bakımları yeni yapılmıştır. Fotoğraflarda da görüldüğü gibi sağ alt kısmında küçük bir zedelenme vardır. Model yükselteceğim için satıyorum. İstanbul içerisinde...5 Fotoğraf
-
(İstanbul) Yamaha Pacifica 412V 900TL
Merhabalar,
Pek çalmaya fırsat bulamadığımdan ve nakit ihtiyacım olduğundan gitarımı satmak istiyorum. 2009 yılında sıfır aldım, pacifica 412V modelidir. Kozmetik olarak iyi durumdadır. Orijinalinde ses, ton ve manyetik seçim...
-
Boss ME-25
Kullanmayı çözemediğim için ve çözmeye vaktim olmadığı için satıyorum. Aletin hiçbir sıkıntısı yoktur. Kozmetik olarak sadece arkasında ufak bir çizik vardır....4 Fotoğraf
-
Laney LX20R- 250 TL
Arkadaşlar ürünü artık kullanmadığımdan dolayı satıyorum. Yaklaşık 2-3 senelik bir ampli. Clean/Crunch kanalları ve reverb var. Bana göre bu fiyata alınabilecek modellemesiz en uygun amplilerden biri.Özellikle clean tonları fiyatına...3 Fotoğraf
-
Ank:Marshall MG100HDFX + Marshall footswitch
İlk sahibi olduğum ve sadece evde kayıt ve prova amaçlı kullandığım Marshall MG100HDFX amfi ve Marshall footswitch satılıktır. 4x12 Marshall AVT kabin mikrofonlanarak kullanılmıştır. Apartman dairesinde kullandığımdan kesinlikle maksimum...4 FotoğrafSon güncelleyen sizofren85; 04-03-2016, 11:21.
-
Roland Micro Cube - 250 TL
Roland Micro Cube elektro gitar amfimi satıyorum.
Ürünü 7 Ocak 2011 tarihinde Mydukkan'dan satın almıştım. Faturası, garanti belgesi ve kitapçığı yoktur. Zaten garantisi çoktan bitmiştir diye düşünüyorum.
Satma sebebim. Marshall...1 Fotoğraf
-
DBZ Bolero AB Plus - İstanbul
Takasta 1500 Tl , direk alacak kişiye 1400 TL. Kafa kafaya takas düşünmüyorum. Fotoğraflara sahibinden.com da mevcuttur.
- Maun gövde, flamed maple (akçaağaç) ön kapak
- Maun set-neck sap, 24.75"
- Rosewood (gülağacı)...
-
Handmade "0" Elektro Klasik!
Gitarım el yapımıdır zaten üzerinde handmade guitar yazısını göreceksiniz. Üzerinde bend cekmeye kolaylık sağlayan Daddario tel takılıdır. EQ 7545R ekolayzer var. 4 band bass, midd, treb, pres ve genel volume düğmesi bulunmakta. takas...Son güncelleyen syntax; 17-04-2024, 02:14.
-
Ank: Laney LG35R
Arızası, yırtığı, problemi bulunmamaktadır. Fazlalık sebebiyle satılıktır ve mantıklı takaslara açıktır. Fiyat: 350 TL.6 FotoğrafSon güncelleyen sizofren85; 19-11-2014, 19:37.
-
Fender Stratocaster Mexico ve Boss ME 50
Arkadaşlar akustik müziğe geçiş yaptığım için elektro gitar ve prosesörümü satıyorum. Linkler:
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...1783636/detay/
http://www.sa...
-
İST:Crate GX-15 Ampli
FİYAT:200TL
Temiz sorunsuz.
Pazarlık ve takas sözkonusu değildir.
Resim ve video webcam ile çekilmiştir.
Alıcılar gelip ses izolasyonlu ortamda istedikleri gibi deneyebilirler
Videoda drive örneği vermiş oldum ama özellikle...
- beğen 1