Duyuru

Collapse
No announcement yet.

LTD Alexi-600 Scythe ve Line 6 Hd500 Processor

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Satılık LTD Alexi-600 Scythe ve Line 6 Hd500 Processor

Elimdeki LTD Alexi-600 gitarımı satışa çıkartmış bulunmaktayım. Gitar 2,5 yıldır elimde, 2. sahibiyim, aldım fakat okul ve ailevi sebeplerden ötürü istediğim gibi kullanamadım, şu anda maddi durumum iyi olmadığı için ve eskisi kadar aktif olamadığım için satma kararı aldım.Gitarın hiçbir çiziği ve vuruğu yok, sırf V kasa gitarların uçlarındaki o kalkmalar olmasın diye bu gitara uygun gitar sehpası aldım ki alan kişinin sorun yaşamaması için bu sehpayı hediye edicem.(Çalışıp da aldığım bir gitar olduğu için başkası da kullansa başına bir şey gelsin istemem.) Gitar tamamiyle orijinal halinde, tabi üstüne takılmış ekstradan booster orijinalliğini bozduğunu düşünen çıkmazsa, üstünde tek manyetik olmasından ötürü çeşitliliğin az olması sebebiyle booster takılmıştır üstünde kendine ait equalizer ve gain ayarı var bu boosterın tap coil yapar gibi potansı çektiğinizde devreye giriyor. Fretlerdeki o paslanmalar erimeler yok, üstünde elixir tel takılı kullanamadığım için onlar bile pas tutmadı dahi. Gitarın videosu ve bir çok resmi var. Ayrıca teknik özelliklerini buraya aktarayım dedim.
    video, paylaşım, kameralı telefon, videofon, ücretsiz, yükleme

Ürün Detayları
    Yapı / Scale: Neck-Thru / 25.5”
    Gövde: Kızılağaç
    Sap / Klavye: 3 Parça Akçaağaç / Abanoz
    Üst Eşik: Kilitli / 42mm
    Sap Şekli: Thin U
    Pozisyon İşaretleri: Sawteeth
    Fret: 24 XJ
    Doanım: Siyah
    Burgu: Grover
    Köprü / Tailpiece: Floyd Rose
    Manyetik: EMG HZ F-H2 p.u.
    Elektronik: 1 Ses ayarı
    Ayrıca yanında dediğim gibi özel sehpasını, orijinal hardcasesini , bir adet stagg gitar askısını hediye olarak vereceğim.Fiyatı 2000 TL dir, isteyen özelden yazsın, orada konuşuruz.

Processordan da bahsedeyim. Gitar ile aynı tarihte alınmıştır. Bu cihazı da aynı sebeplerden ötürü kullanamadım, aynı sebepten ötürü de satıyorum. Aşağıda vereceğim linkten farkı yoktur.
    Line 6 POD HD500 Guitar Multi Effects Processor Gitar Prosesör...
    Yanında maalesef adaptörü dışında bir şey veremiyorum İsteyen olursa,özelden ulaşabilir yine konuşuruz.Fiyatı 1000 TL dir.
    https://www.youtube.com/watch?v=rjo1N_3RMEw burada da processor ın videosu var. Telefon numaram : 0 507 731 50 28
    Eklenmiş Dosyalar

Tek beklentim gitarı ve processor ı alan kişinin bu aletleri mundar etmemesi, emek verdim öğrencilik hayatımın en güzel zamanlarını bunları alabilmek için çok düşük maaşlı işlerde çalıştım. Kadir kıymet bilen arkadaşlar olursa sevinirim.

Yorum

1 haftalığına pazarlıksız olmak kaydıyla gitar 1800'e , processor 900'e düşmüştür.

Yorum

fiyatlar gitar için pazarlıksız 1600 ve prosecör için 850 tl olmuştur.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
        Initializing Tabs & loading Content...
        Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
        X