Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Arama Sonucu
Collapse
0,0108 saniyede 500 sonuç bulundu.
Anahtar Kelimeler
Üyeler
Etiket
-
Arkadaşlar yardım lütfen.
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Benim Ibanez GRG170DX gitarım ve Line 6 Spider IV 15 amfim var. Gitarımın jack girişini daha yeni yaptırdım ve amfimi de daha dün aldım fakat amfimi açıp gitara bağladığımda çok fazla, tahammül edilemeyecek...
-
Yaklaşık 4 sene önce Ibanez GRG170DX aldım.Ufak konserlere çıktım çokça.Ton yelpazesi geniş klavyesi aşırı rahat.Ben tavsiye ederim.Görüntüsüde hoş.
Yorum bırak:
-
Tertemiz ibanez grg170dx acil ( antalya ) 300TL
- Gitar çok temizdir gelip deneyebilirsiniz. 2 hafta önce bütün bakımları yapılmıştır.
Sap ayarıAction (tel yükseklik) ayarı
Entonans (intonance) ayarı
Jack girişini sağlamlaştırmak amaçlı yeniden
-
-
Ibanez grg170dx + kılıf + askı + pena + amfi
http://www.gittigidiyor.com/urun-satmak/urun/125580300
gitarla ilgili ayrıntılı bilgi verilmiştir . gitarın ve amfinin sıfır fiyatı toplam 860 tl civarındadır . para ihtiyacımdan dolayı acil satıyorum . ilgilenenler ilandaki...
-
Selamlar kardeşim;sitede gerekli araştırmayı yaparsan çok daha iyi sonuçlar alabilirsin.Ama naçizane kendi fikrimi söyleyecek olursam,ibanez grg170dx ve ibanez ıbz10g amfi senin işini fazlası ile görecekti.
- beğen 1
Yorum bırak:
-
ibanez grg170dx tavsiye ederim ben kullanıyorum tonu yumusak ama cok guzel hosuna gider eminim.
Yorum bırak:
-
Ibanez grg170dx Tonları nasıldır ?
Biliyorum belki çok klişe olacak, veya çok sıkılmış olabilirsiniz aynı sorulardan ama forumda yeni olduğumdan bi sormak istedim =)
Her neyse, 2-3 yıldır pek bi aktif dinleyiciyim ama çalmak neredeyse aklımın ucundan bile geçmemişti,...Son güncelleyen Strange; 15-10-2013, 16:32.
-
Bende grg170dx kullandım o fiyata alabileceğin en iyi gitarlardan.Klavyesi gayet rahat tonları güzel başlangıç için yeter de artar bile.İstersen bi kaç kayıt yapıp tonlarono da dinletebilirim.
Yorum bırak:
-
İbanez grg170dx bence başlangıç için en iyi gitardır bunu hep söylerim. Çünkü hem tonları açısından ortada bir gitardır yani tarza yabilir ve değişebilir aynı yeni gitarist gibi hem de tonları başlangıç için tatmin edicidir klavyesi...
- beğen 1
Yorum bırak:
-
Les Paul ya da SG almayacağım, en azından şimdilik, ilk gitar olarak. Ama cort x6'da push pull diye bir özellik varmış, humbucker manyetiği single kullandırıyor. 2.el cort x6 ya da Ibanez Grg170dx düşünüyorumSon güncelleyen bariarcan07; 30-08-2013, 20:00.
Yorum bırak:
-
Ibanez GRG170DX elektrogitar İzmir
Gitarı 3 yıl önce izmirden aldım ama doğru düzgün 1 yıl çalabildim, zaman bulamadım. Gitarı daha üst bir model aldığım için satıyorum. Bu gitarı bilen bilir zaten, başlangıç/orta seviye gitarlar arasında parasının her kuruşunu...Son güncelleyen promer; 14-08-2013, 23:24.
-
-
Squier Affinity Strat- İbanez Grg170m -Laney Cub 8 -Marshall Mg15r -Pedal ve aksesuar
Merhaba arkadaşlar
Elimdeki ihtiyaç fazlası ürünleri satmak veya takaslamak istiyorum. Takas seçenekleri en altta görünebilir.
Şehir İstanbul, diğer illere kargo ile gönderim yaparım.
İbanez GRG170M
...Son güncelleyen vmitov; 06-08-2013, 16:57.
-
Başlangıç için ibanez mi yamaha mı?
Herkese merhaba. Foruma henüz yeni kaydoldum. Son 1 yıldır aralıksız rock n roll, blues tarzında parçalar dinlemeye başladım ve sonra ben de amatör de olsa elektro öğrenmeye karar verdim. Profesyonel olarak yapacağımı sanmıyorum, hobilerimi...
Yorum bırak: