Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Elektro gitar alacağım sizce kararım doğru mu?

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Elektro gitar alacağım sizce kararım doğru mu?

Evet arkadaşlar, alacağım gitara karar verdim. Sizden de yorumları almak istedim. Squier Bullet Strat HSS ya da Jay Turser JT-301 (HSS Strat) alacağım.Yanına da marshall, roland, ibanez amfi düşünüyorum. Tarzım alternatif rock, hard rock ve metal (ama metal aşırıya kaçmıyor, log,cob gibi değil metallica, led zeppelin falan). En sevdiğim gruplar Pretty Reckless, Led Zeppelin, Duman, Metallica ve GnR. Sizce gitar ve amfi seçimi başlangıç için iyi mi?

dostum ben tam anlamadim sanirim baslangic gitari tarzi bisey bakiyosun?

Yorum

Biraz daha para biriktirip daha iyi birşey alın. Yeni mi başlıyorsunuz?

Yorum

Evet, ilk gitarım olacak

Yorum

ben senin yerinde olsam epiphone a bakmadan gecmezdim mesela SG lere falan bakabilirsin ya da Les Paul tarzi bi seyler ama illa bu ikisi arasinda kaldim diyorsan squiet i tercih et derim

Yorum

Genelde ilk başlayan arkadaşların hatası kötü bir gitarla başlamak oluyor. Sonra sert ve bozuk tuşe ve çalımı zor bir gitarla uğraşıp duruyorlar ve sırf bu nedenden dolayı öğrenme süreleri gereksiz uzuyor. Hatta sırf bu yüzden gitarı bırakan da çok insan var. Bence biraz daha para biriktirip ikinci el temiz bir gitar almaya çalışın.

Yorum

Les Paul ya da SG almayacağım, en azından şimdilik, ilk gitar olarak. Ama cort x6'da push pull diye bir özellik varmış, humbucker manyetiği single kullandırıyor. 2.el cort x6 ya da Ibanez Grg170dx düşünüyorum
              Son güncelleyen bariarcan07; 30-08-2013, 20:00.

Yorum

İki aleti de denememden yola çıkarak JayTurser'ı öneririm, yeni başlayanlar için tam bir f/p ürünü. Squier Bullet'ın malzeme kalitesi pek hoşuma gitmedi.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                Initializing Tabs & loading Content...
                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                X