Arkadaşlar benim bildiğim kadarıyla manyetikler genelde Alnico yani alüminyum ve nikelden oluşuyor. Bunların dışındada belki vardır bilmiyorum.
Sormak istediğim şey mesela amerikan manyetikleri herkes över ancak meksika yapımları...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Arama Sonucu
Collapse
0,0031 saniyede 30 sonuç bulundu.
Anahtar Kelimeler
Üyeler
Etiket
-
Manyetiklerin Yapısı ?
-
Push-Pull kurulum
Ibanez RG350DX gitarıma push-pull potansı ekliyorum farklı manyetik seçenekleri için. Fakat yeterli bilgi bulamadım. Bilgili biri yardımcı olabilir mi ?
H-S-H manyetikler.
-
Dimarzio D activator
Merhaba arkadaşlar
Bİr süredir manyetik modifiyesi düşünüyordum. Dimarzionun sitesine girdim, istediğimiz özelliklere göre en uygun manyetiği seçmemizi sağlayan bir program hazırlamışlar,baktım karşıma çıkardıkları manyetik...
-
manyetik boyama ?
ya arkadaşlar ben bi' gaza geldim manyetiklerin kutuplarını CD kalemiyle boyadım ama içime kurt düştü, acaba yanlış mı yaptım ? yani tonda değişiklik yok ama yinede sorayım dedim
-
Telecaster gitara hangi neck manyetik takmalıyım?
Merhaba arkadaşlar. Elimde fender telecaster var. Bridge manyetiğini usa fender custom shop aldım. Neck manyetik kolay bulunmuyor. Sizce Usa fenderden çıkan manyetiği mi kullanmalıyım yoksa seymour duncan str2 mi ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
-
Manyetikte paslanma
evet arkadaşlar sorunum bu.
manyetiklerimin kutup başlarında az birşer paslanma var. nasıl yok edebilirim ? yeni manyetik al derseniz alamam
çünkü maddi durumum iyi değil (malum daha 15 yaşındayım
)
bu arada gitar ibanez...Son güncelleyen yutup123458; 20-12-2010, 20:30.
-
gibson les paul manyetik önerileriniz
herkese selamlar.yeni bir gitar aldım ancak manyetiklerinden hiç memnun değilim stüdyoda yüksek drivelrda vs. uğultu yapıyor.çoğunlukla slash çalıyorum ancak alacağım manyetiklerin daha sert tonlar için de uygun olmasını istiyorum.seymour...
-
ibanez rg 470F/TBK ' ye uygun manyetik
selam arkadaşlar.ibanez rg 470F/TBK gitarım var. şu ana kadar mutluydum ama artık daha güçlü bir distortion almak için manyetik değişikliği yapmak istiyorum yani iki humbucker alacağım. Elimde Samick LA10R amfi ve dime distortion analog...
-
Cort X11 için EMG mi Seymour Duncan mı
Selam komşular.
Bir süre önce Cort x11 gitar aldım. Şimdi ise manyetikleri değiştirmek istiyorum. Sizin de yardımlarınızı bekliyorum..
Jonh petrucci ve Megadeth tonları için hangi manyetikler seçilmeli sizce ? amfim Marshall...
-
İki tane önemli sorum var?
1)Götuğ ŞENKAL tarzını yakalayabilmek için ne tür bir gitar almalıyım?
SEÇENEKLER
a)ibanez sa260fm
b)ltd mh-50
c)cort cutom ht
d)ltd mh-53
NOT: daha falza seçenek ekleyebilirsiniz 700tl ye...
-
elektro gitar manyetiklerini nsl ayarlayabilirim?
washburn x serisi bir elektro gitarım var ve 2 tane birbirinde ayrı manyetikleri var bunlar vida yardımıyla tuturulumuş,bu manyetikleri vidaları gevşetip sıkmayla manyetik ayarları nsl yapabiliriz?
-
Manyetiği kim takacak?
Diyelim yeni manyetik aldık kendimiz takabilirmiyiz kolay bi iş mi? yoksa aldığımız yere mi taktıralım? Nasıl olacak bu iş?
Düzenleyen - devilmanta on 27/07/2004 12:05:25
- Tut
-
EMG manyetikler ??
emg81 manyetigi hakkinda bilgisi olan varmi acaba tonlari ibanezin tonlarindan guzelmidir ve ibanezin humbucker yerine takilabilirmi duyduguma gere metallica deep purple gibi guruplar kullaniyormus
Düzenleyen - armando on 13/12/2003 ...
- Tut