Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Arama Sonucu
Collapse
0,0037 saniyede 134 sonuç bulundu.
Anahtar Kelimeler
Üyeler
Etiket
-
Power Amp Şema İstek
Arkadaşlar istediğim gibi kaliteli bi preamp devresi bulamadım.bulduklarımın da kabin girişi olmadığı için yapmadım.FX Return lu bi pre kat devresi bulamadım..çünkü prosesörü giricem.pre katı lie pek bi alakam olmucak ama yinede güzel...
-
pedal yapımı konusunda yardım
mxr distortion+ yapmayı düşünüyorm.
şemayı çıkardım devre elemanlarını internetten alıcaktım ki sadece direncin büyüklüğünü gösteriyordu,10 k vs vs ama watt ı yazmıyo.kaç watt direç almam gerekiyor ?
snraki sorum...Son güncelleyen cnkt17; 09-10-2011, 17:35.
-
Big muff pi yardım
Merhabalar, bu benim ilk projem olucak ancak takıldığım bir nokta var; pedalın orjinalinde tone ve wicker switchler var ama şemada nereye nasıl hangi switchlerle bağlıyacağıma dair bir bilgi göremedim. şema için: http://tonepad.com/getFile.asp?id=94...
-
10 watt amfi için hoparlör
Arkadaşlar çoğunuz görmüşsünüzdür şu açtığım konuyu http://www.mygitar.com/forum/showthread.php?t=55142
İşte bunun sorununu buldum. Sizlerede söylemek isterim ki yeni başlayan arkadaşalar böyle sorunlar yaşamasın. Amfiyi açtım ve şöyle...
-
1/2 Watt amp-devre (çözemedim yardım)
Arkadaşlar bu sayfada devrenin fotoğrafları açıklaması var fakat şemayı bulamadım.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
www.beavisaudio.com/pr...
-
çip amfi hakkında
merhabalar. ilk amfimi 4 yıl kadar önce randall ultimate diye hazır bir preamfi devre yapmıştım ve bunuda bit pazarından bulduğum bir cami amfsine
bağlamıştım ve yaptığım kabinle uzun süre idare etti. fakat şimdi taşınabilir bir...
Son güncelleyen reber; 08-08-2011, 13:34.
-
Altyapı Hazırlama
Selam arkadaşlar guitarpro üzerinden altyapı hazırladık diyelim ama sesler gerçekçi olmadığı için diğer programlarla nasıl ayarlayabiliriz???
-
Kabin öne panel kaplaması(grill cloth)
Arkadaşlar kendime elektro gitar amfisi için kabin yapıyorum. Son aşama olarak kabinlerin ön panelini kapatan kumaş(grill cloth diye geçiyor) kaldı. Türkiye'de nereden temin edebilirim?Son güncelleyen PoPKoRN; 23-07-2011, 01:38.
-
Kendi Gorm Pedalboardınızı Yapın
...
Merhabalar arkadaşlar ilk tutorial konumu açıyorum heyecanlıyım
Öncelikle bu konuyu Harmony-Central.com da gördüm.
( Bende yakın zamanda BCB-30 umu satmıştım ve bir pedalboard yapmak istiyordum.BuSon güncelleyen berketan95; 12-07-2011, 23:12.
-
3 band eq ve reverb
Arkadaşlar laneyin full lambalı 10 watt cub 1o almak istiyorum ama üzerinde eq ve reverb yok ben ileride kaliteli bir 3 veya 10 band eq pedalı alsam ve reverb pedalı alsam bir sorun yaşarmıyım yani amfinin üstünde bu tarz ayarların olmaması...
-
Pasif hoparlörler
Elimde 3 adet pasif hoparlör var. Bir zamanlar konferans salonun duvarındaydılar. Şimdi benim sorum bu hoparlörlerden alsak processöre girdiğim zaman mixer görevi görür mü yani elektrik gider mi hoparlöre. **** nasıl bağlayacağım gitar...
-
Fender meksikalar
Arkadaşlar Fender meksika standart stratocaster ile fender 50's stratocaster arasında kaldım.Şimdi 50 ler ile standart arasında 300 tl civarında fark var ben eğer standart strat alırsam 400 tl gibi bir fiyata meksika stratın manyetiklerini değiştirebilirim...
-
konser setup yardım
Sevgili mygitar sakinleri konser setup toplamak istiyorum
pedal,prosesör,mixer,mikrofon vs....
3000 tl butcem var yardımlarını beklıyorum