Arkadaşlar 10 wattlık bir amfim var. Clean kanalda tellere özellikle bas tellerinde distortion gibi ses veriyor. Sesi 4'e 5'e çıkardığımda oluyor bu. Jacklarım çok kaliteli sorun yok. Topraklamada da sorun yok. Dip sesi de değil acaba nedendir bu? Yani arkadaşlar clean kanalda sesi sonladığınız zaman sizde de oluyor mu bu cızırtı? Amfim deki hoparlör patlak olabilir mi? Gitarda bir şey olablir mi? Bilen varsa yardım etsin. Clean çalınmaz oluyor böyle.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Clean kanaldaki cızırtı
Collapse
X
-
MYGitarist+

- Jan 2010
- 76
-
Ya arkadaşlar Cort gitarlarından özellikle X2 ve X6'dan şaşmayın. Ne var Cortlar'da yahu?
Lütfen Scorpions'ın konserlerine bakın ve Matthias Jabs'ın bazen hangi gitarları konserde kullandığını görün.
______
Amfi Stagg 10GA herkes bu amfi hakkında clean tonları mükemmel diyor ama ben o cızırtıdan clean kanalı anlayamadım. 4'ün üzerine çıkartmaya başladığın anda cızırtı yapıyor. Aldığımdan beri var bu sorun.
Acaba bütün amfilerde böyle yapıyor mu normal demişsin eğer böyle her amfi yapıyorsa bendede sorun yok demektir ama geçen gün fender'in birini 12 wattlık laney amfiye bağladık sesi sonladık bir şey olmadı.safaktas isimli üyeden alıntı Mesajı gösterAmfin kaliteli bir amfi değil sanırım öyle patlak hopörler sesi vermesi veya cızırtı vermesi normal ama kaliteliyse bir tamirciye göstersen iyi olur.Son güncelleyen JENEEN34; 08-08-2011, 10:11.
Yorum
-
MYGitarist+

- Jan 2010
- 76
-
Ya arkadaşlar Cort gitarlarından özellikle X2 ve X6'dan şaşmayın. Ne var Cortlar'da yahu?
Lütfen Scorpions'ın konserlerine bakın ve Matthias Jabs'ın bazen hangi gitarları konserde kullandığını görün.
______
Hani bir boston amfide de bunu yapar mı bu? Fiyatı daha düşük ya. Benim anlamadığım bu sorun amfinin içinden olabilir mi? Yırtık olabilir m hoparlör.
Distortion'da mükemmel ama hiç bir sorun ses cızırtı yaşamıyorum
Yorum
-
MYGitarist+

- Jan 2010
- 76
-
______
Drive bir pedala göre iyi değil. Ben zaten drive'ı pedalla sağladığımdan pek kullanmıyorum ama çok şahane bir drive yok.
Yorum
-
Sorun bu işte. Kötü amfiJENEEN34 isimli üyeden alıntı Mesajı göster10-15 wattlık Laney'de denedim bir sorun olmadı.
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Çok rahatsız etmiyorsa kafana takma bence.
Yorum