Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Clean kanaldaki cızırtı

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Arıza Clean kanaldaki cızırtı

Arkadaşlar 10 wattlık bir amfim var. Clean kanalda tellere özellikle bas tellerinde distortion gibi ses veriyor. Sesi 4'e 5'e çıkardığımda oluyor bu. Jacklarım çok kaliteli sorun yok. Topraklamada da sorun yok. Dip sesi de değil acaba nedendir bu? Yani arkadaşlar clean kanalda sesi sonladığınız zaman sizde de oluyor mu bu cızırtı? Amfim deki hoparlör patlak olabilir mi? Gitarda bir şey olablir mi? Bilen varsa yardım etsin. Clean çalınmaz oluyor böyle.

Yakınlarda bir stüdyo varsa gitarını ve amfini götür orada dene.
    Stüdyo amfisine bağla kendi gitarını çal.
    Eğer bir sorun yok ise amfiyide dene.
    Stüdyo gitarını kendi amfine bağla ondada sorun yok ise bilemeyeceğim ama %90 sonuç alacağını düşünüyorum.

Yorum

Amfin kaliteli bir amfi değil sanırım öyle patlak hopörler sesi vermesi veya cızırtı vermesi normal ama kaliteliyse bir tamirciye göstersen iyi olur.

Yorum

amfideki hoparlörün küçük olmasından kaynaklanıyor olabilir

Yorum

daha önceden de varmıydı bu sorun.

Yorum

Amfi Stagg 10GA herkes bu amfi hakkında clean tonları mükemmel diyor ama ben o cızırtıdan clean kanalı anlayamadım. 4'ün üzerine çıkartmaya başladığın anda cızırtı yapıyor. Aldığımdan beri var bu sorun.
            safaktas isimli üyeden alıntı Mesajı göster
            Amfin kaliteli bir amfi değil sanırım öyle patlak hopörler sesi vermesi veya cızırtı vermesi normal ama kaliteliyse bir tamirciye göstersen iyi olur.
            Acaba bütün amfilerde böyle yapıyor mu normal demişsin eğer böyle her amfi yapıyorsa bendede sorun yok demektir ama geçen gün fender'in birini 12 wattlık laney amfiye bağladık sesi sonladık bir şey olmadı.
            Son güncelleyen JENEEN34; 08-08-2011, 10:11.

Yorum

O fiyat aralığındaki amfilerin herhangi bir şeyinin mükemmel olması imkansız. Çok rahatsız etmiyorsa kafana takma bence.

Yorum

Hani bir boston amfide de bunu yapar mı bu? Fiyatı daha düşük ya. Benim anlamadığım bu sorun amfinin içinden olabilir mi? Yırtık olabilir m hoparlör.
                Distortion'da mükemmel ama hiç bir sorun ses cızırtı yaşamıyorum

Yorum

Stagg 25 DSP ye sahiptim bir aralar. Yani hiç tavsiye etmiyorum. O zamanlar sesi fena gelmiyordu ama kulak biraz gelişince ne kadar iğrenç olduğunu anlıyor insan...

Drive'ın dan memnun musun gerçekten?

Yorum

Drive bir pedala göre iyi değil. Ben zaten drive'ı pedalla sağladığımdan pek kullanmıyorum ama çok şahane bir drive yok.

Yorum

10 ve 15 watt transistörlü amfierde yüksek volumlerde olur öyle dert etmeyin normaldir.

Yorum

10-15 wattlık Laney'de denedim bir sorun olmadı.

Yorum

JENEEN34 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                          10-15 wattlık Laney'de denedim bir sorun olmadı.
                          Sorun bu işte. Kötü amfi

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                          Initializing Tabs & loading Content...
                          Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                          X