Akustik gitara geç tarzı şeyler demeyin, klasik...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Arama Sonucu
Collapse
0,0040 saniyede 143 sonuç bulundu.
Anahtar Kelimeler
Üyeler
Etiket
-
Gitar Değiştirmek İstiyorum - Bakarsanız Sevinirim :)
Merhaba arkadaşlar, ben 6 yıldır gitar çalıyorum, ve 3 yıldır da Laguna CG20 gitar kullanıyorum. Gitarımdan memnunum ancak artık daha tatmin eden bir ses veren bir gitar kullanmak istiyorum
Akustik gitara geç tarzı şeyler demeyin, klasik...
Son güncelleyen Zentaro; 11-02-2016, 17:54.
-
Yeni Başlayanlar İçin Tablar
Merhaba arkadaşlar ;
Gitara yeni başlayıp gitar tabları arayanlar için http://buraktab.blogcu.com/ adında bir bloğum var bakabilirsiniz.
Ayrıca instagramda @gitartabkullanıcı adıyla popüler şarkıların gitar tablarını...
-
Foruma hoşbulduk + akustik gitar tavsiyesi lütfen.
Forumunuza yeni üye oldum. Öncelikle herkese merhabalar arkadaşlar
Kendimi kısaca tanıtmam gerekirse, uzman doktorum. Uzun yıllardır tamamen amatörce gitar çalıyorum. Gitarla aşinalığım 20 yıldan fazla olsa da özel bir...Son güncelleyen peacer; 02-12-2015, 00:49.
-
Satılık Ibanez RG350EXZ/BK - Siyah
Merhabalar,
Elimdeki Ibanez RG350EXZ/BK - Siyah marka gitar satılıktır. Her hangi bir sorun veya problemi yoktur. Çok fazla ilgilenemediğim için satmaktayım. 23.03.2015 tarihinde mydukkan.com.tr den alındı halen 1 seneden fazla...Son güncelleyen borokozdomor; 27-09-2015, 16:00.
-
Satılık Ibanez Artcore Ags83b Jazz Kasa Gitar
Merhaba,
Ibanez Artcore AGS83B Jazz Kasa Gitarım satılıktır.
Sadece evde kullanılmıştır.Üzerinde çizik dahi yok, tertemiz, mükemmel bir gitar.
Fiyat : 1250 TL
Yanında Hercules marka ayaklığı (fotoğraftaki), askısı ve jag...6 Fotoğraf
-
Satılık İbanez RG1570 Prestige Elektro Gitar
2007 yılı üretimi olan İbanez Prestige mat siyah renkli elektro gitarımı satmak istiyorum. Gerçekten çok ama çok az kullanılmış bir gitar. Herhangi bir çiziği, vuruğu, kırığı ya da en ufak bir problemi bulunmamaktadır. Zamanında...4 Fotoğraf
-
Akustik gitarımın başı kırıldı
Merhaba arkadaşlar geçen gitarımı koyarken yanlışlıkla düşürdüm ve başı kırıldı(nasıl izah edeceğimi bilmiyorum onun için çizmeye çalıştım)
http://sketchtoy.com/64997329 aynen böyle oldu bunu ben nasıl düzeltebilirim? başka yerlere sorduğumda...
-
700 tl limit
Merhaba abilerim,kardeşlerim,ablalarım
elektro gitar almak istiyorum limitim 700 zorlarsam eğer 800 olur bu fiyata bana gitar önerebilirmisiniz pişman olmayacağım bir gitar olursa sevinirim tarz olarak Duman-Pink F..- Athena -Guns N.R. Birde...
-
-
Duman - Sınana Sınana (solo) - Cem Kazım
Sınana Sınana (solo)Önceki videoda ses kalitesi çok düşüktü. Biraz daha iyileştirmeye çalıştım ve soloyu birebir çalmaya çalıştım.Son güncelleyen cemgenel; 21-11-2014, 19:40.
-
Timuçin Toprak - Nightcall video klip
Performer: Timuçin Toprak Title: Nightcall Vocal,Guitar Solo: Timuçin Toprak Camera: Timuçin Toprak,Emre Akyüz Video Edit: Emre Akyüz, Timuçin Toprak Video C...
-
Another brick in the wall pt2 gitar solo - Timuçin TOPRAK
-
Another Brick in the Wall gitar solo - Timuçin TOPRAK
-
1 aylık Adana Do-Re müzikten alınmış Epiphone SG PRO ve Zoom G5 acil ihtiyaçtan
Herkese iyi alışverişler
1 ay kadar önce yeni bir projeye başlayacağım için aldığım gitar ve prosesörümü projenin iptal olması ve acil paraya ihtiyaç duymam sebebiyle satıyorum. Ürünlerin ikisinde de çizik dahi yoktur...