Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Gitar Değiştirmek İstiyorum - Bakarsanız Sevinirim :)

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

• Gitar Değiştirmek İstiyorum - Bakarsanız Sevinirim :)

Merhaba arkadaşlar, ben 6 yıldır gitar çalıyorum, ve 3 yıldır da Laguna CG20 gitar kullanıyorum. Gitarımdan memnunum ancak artık daha tatmin eden bir ses veren bir gitar kullanmak istiyorum Akustik gitara geç tarzı şeyler demeyin, klasik gitar tercihim. Biraz araştırdım ve Yamaha C40 ve C70 ilgimi çekti, ayrıca elektro klasik gitar da alabilirim onun için de Yamaha CG170CE diye bir gitar buldum fakat artık adı değişmiş sanırım pek fikrim yok:
    http://www.canmuzikevi.com/Valencia-...,PR-46530.html

Ayrıca bir şey daha dikkatimi çekti, Yamaha C40 ve C70'in yapımında kullanılan ağaçlar aynı. Neden fiyatları farklı? Yorumlarda farklı bir gitar öneriniz varsa onu da söyleyebilirsiniz ama şimdiden söyleyeyim fiyat sınırım en fazla 1000 hatta mümkünse 800-900'ün altında bir fiyatı olan gitar önerin
    Son güncelleyen Zentaro; 11-02-2016, 18:54.

Konu halen güncel

Yorum

Yamaha güzel gitar dene derim. Ama ben Epiphone nin yüksek bir modelini adlım ve çok aşırı memnunum sana da tavsiye ederim

Yorum

Rockervolfth isimli üyeden alıntı Mesajı göster
        Yamaha güzel gitar dene derim. Ama ben Epiphone nin yüksek bir modelini adlım ve çok aşırı memnunum sana da tavsiye ederim
        Epiphone'un klasik gitar yapıyor mu?

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
        Initializing Tabs & loading Content...
        Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Pitbull Strings Gold Series Gitar Telleri

Collapse

Çalışıyor...