Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Arama Sonucu
Collapse
0,0031 saniyede 43 sonuç bulundu.
Anahtar Kelimeler
Üyeler
Etiket
-
prs mi almalıyım fender mi epiphone mu
öncelikle merhaba bi gitarda istediklerim clean tonları cıvıl cıvıl olsun blues a gidebilsin fender kadar olmasada olsun rock n roll da yapabiliyim led zeppelin ac dc Guns n roses 2 gitar 3 gitar arasında kaldım prs se custom 24 anniversy 25...
-
Solak Fender Standard Stratocaster 1000 TL Manisa-İzmir-Edirne
2007 Meksika yapımı olup Amerika çıkışlıdır...
Pickguard dahil hiçbir çizik, soyuk, ezik yoktur...
Yanında gelenler...
* Orjinal Fender soft case...
* Fender Askı...
* 0.9 luk Elixir gitar teli...
Fiyat:...Son güncelleyen Onur Akceylan; 19-07-2013, 13:24.
-
Fender 2013 İlkbaharı İçin Yeni Modellerini Sunar...
SCOTTSDALE, Arizona. (25 Nisan 2013) — Fender, bu ilkbahar sunduğu meşhur modellerine yeni tasarımlar, egzotik..."Yeni enstrümanlar, popüler tasarımlar ve geliştirilmiş üst kapaklar ile döneme uygun boya cinslerini içeriyor."Son güncelleyen Onur Akceylan; 13-08-2013, 14:34.
-
Telecaster Gövde Ölçüleri
Merhaba,
Telecaster yapmayı düşünüyorum gövde ağacı konusunda sıkıntım yok bi dünya dişbudak var fakat bende Telecaster'ın gövde ölçüleri yok.
Sap ölçülerine internetten ulaştım fakat gövde ölçüleri yok.
Yardımcı...Son güncelleyen tuneomatic; 27-06-2012, 17:46.
-
Baylarx started a topic İnceleme Fender Amfisi olanlara Kayıt hakkında bir soru(Amplitube, Fender Fuse, Ableton Live)in FenderFender Amfisi olanlara Kayıt hakkında bir soru(Amplitube, Fender Fuse, Ableton Live)
Arkadaşlar bilgisayarımda bütün kayıt için gerekli programlar yüklü. Amfiyi bilgisayara bağlamak için Usb kullanıyorum ayrıca kayıt denerken amfiyi ses çıkışından bilgisayara bağlıyorum fakat bütün programlarla denedim. Kayıt işini...
-
Biri bana açıklayabilir mi?
Merhaba.. Şu durumu birisi bana açıklayabilir mi lütfen.
52' reissue telecaster'lara bakıyorum:
Türkiye dağıtımcısında fiyatı EUR.2046.- http://www.tune-l.com/Fender-America...onde_4694.html...
-
2. El Standart American Telecaster Ash
Arkadaşlar herkese merhaba.. Forumda da gitarda da yeniyim, biraz yardıma ihtiyacım var ilgilenirseniz sevinirim..
Öyle bi gitar almak istiyorum ki aldıktan sonra adam gibi çalmayı öğrenmek zorunda kalayım
Telecaster...
-
-
Elektro Akustik Gitar 1000 tl civarı bütçem var hangi marka tercih etmeliyim ?
Gitarı ilk kez elime alacağım.Tüm zorluklara rağmen elektro akustik bir gitar almayı tercih ettim.Amfi yi sonradan alacağım.Sitenizdeki yorumları okudum.
Sevdiğim sanatçılar
Amy Mcdonald 1 https://www.youtube.com/watch?v=iR...
-
mesika fender jazz bass bas gitar tecrübeli birisinin yardımı lazım
solak olduğum için gitar bulmam çok zor ama sonunda kafamdakine yakın bişey buldum yalnız çok bilgi vermemişler bu konuda uzman olanların görüşlerini almak istiyorum seri numarasını arattım tutuyo ama 2008-2009 yapımı buda linki yardımınıza...
-
Mustang I USB Kayıt
Arkadaşlar, ben bu amfiyi yaklaşık 1 hafta kadar önce aldım.Fender Fuse ile efektleri filan düzenleyebiliyorum.O konuda sıkıntım yok.
Ama yanında verdikleri Ableton Live programı amfiyi USB'den görmüyor.Bahsettikleri ayarları...
-
Fender'in Ufakları
Evet arkadaşlar, Fender'in bir birinden şirin bu ufak modelleri hakkında düşünceleriniz nedir, ne değildir ?
Fender MD20 Mini Deluxe
Fender Mini Tone Master
Fender 1957 Mini Twin Amp
Ben linkle uğraşamam diyenlere:...
-
Fender Mustang 1 veya Mustang 2
Gretsch pro jet humbucker manyetikleriyle blues/rock/orta sertlikte tonlar almak istiyorum.
Bu amfiyi tercih etmemin sebebide üzerinde birçok amfi modellemesi bulunması.Çünkü ayrı bir analog setup veya elle tutulur bir prosesör alacak durumum...
-
en iyi meksika stratocaster...
evet cevap alalım bi hedefimiz olsun ki ona göre
Son güncelleyen yutup123458; 11-12-2011, 18:34.