Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Fender Mustang 1 veya Mustang 2

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Fender Mustang 1 veya Mustang 2

Gretsch pro jet humbucker manyetikleriyle blues/rock/orta sertlikte tonlar almak istiyorum.
    Bu amfiyi tercih etmemin sebebide üzerinde birçok amfi modellemesi bulunması.Çünkü ayrı bir analog setup veya elle tutulur bir prosesör alacak durumum yok şu anda.
    Sizce ne yapmalıyım ? Önerilerinizi bekliyorum

Fender Mustang 1: Fender Mustang I Elektro Gitar Amfisi

Fender Mustang 2: Fender Mustang II Elektro Gitar Amfisi

2 si arasındaki tek fark watt ları ve speaker ların büyüklügü.Evde çalacaksan mustang 1 de iş görür diye düşünüyorum 200 lira cepte kalır

Yorum

Daha önce okuduğum yorumlara göre hoparlörlerinde 200 TL'ye değer bir fark var diye biliyorum, ancak en faydalısı bir müzik mağazasında denemek.

Yorum

Paranı biriktirip Mustang II'i al derim ben. Sahnede falan da rahat edersin, zaten hoparlörü daha geniş. Mikrofonlama olayında da daha hacimli ton alırsın.

Ama diğer amfilere bakmakta da yarar var
        Son güncelleyen flightsim; 16-07-2011, 16:34.

Yorum

Ben mustang 1 kullanıyorum. Gayet memnunum amfimden Amfinin Fender Fuse programıyla ton yazıp istediğin türe (metal,blues,country vs...) göre ayarlayabilirsin Ev için yeterli hatta fazla bile 20 watt olmasına karşılık sesi gerçekten güçlü. Hatta şöyle fazla büyük olmayan sahnelerde bile kullanabilirsin. Mustang 2 alacağına mustang 1 al kalan paranla da bir prosesör bakabilirsin zaten mustang 1 işini haylisiyle görür merak etme

Yorum

Bilmiyorum ne kadardır çalıyorsun ama ikisinin üstündeki modellemeler sana yetecektir az çok . Prosesör aratmayabilir.
            Daha hacimli bir ses istiyorsan tabi ki II ama evde çalcaksan mustang I . (Y)

Yorum

Gitar Teknikleri'nin hazırladığı güzel bir tanıtım videosu var.

Yorum

Teşekkür ederim ilginiz için müzik mağazasında denedim tonları beni tatmin etti ama sizce prosesör veya pedal almadan kurtarabilirmi durumu çünkü zaten 200 liraya alacağım prosesör farklı olmayacak

Yorum

berkay48 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                  Teşekkür ederim ilginiz için müzik mağazasında denedim tonları beni tatmin etti ama sizce prosesör veya pedal almadan kurtarabilirmi durumu çünkü zaten 200 liraya alacağım prosesör farklı olmayacak
                  Amfilerin ikisini de deneme firsatim olmadi ne yazikki, ama yukarida belirtmissin bekledigin tonlari. Orta sertlikte drive almak istiyorsan pedala-prosesore gerek yok diye dusunuyorum ben.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                  Initializing Tabs & loading Content...
                  Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                  X