Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Marshall MG-15 MSII Micro Stack

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş Marshall MG-15 MSII Micro Stack

bu amfiyi denemiş tecrübelerini paylaşacak arkadaşlar yardımcı olabilirler mi ?

önümüzdeki ay amfi almayı düşünüyorum.amfiler konusunda çok bir bilgim yok araştırıyorum vıdeolar izliyorm nette.bir kerede sağlam birşey almak istediğim için titizim. kafamda bu model ile randall rg75g2 veya Randall V2XNM var.Genelde metal ve türevlerini çalıyorum ama yinede her yola gelen bir amfi olsn istiyorum cok fazla cleanle de ilişkim yok aslnda. dıst olarak metall muff almayı düşünüyorum kararımı verdim.tecrübesi olan arkadaşların yorumları daha yapıcı olur şimdiden teşekkür ederım.
    Son güncelleyen NoBodyCabStoP; 29-12-2009, 21:16.

merhaba kardeşim alacağın amfinin clean lerine de dikkat et bugün işin olmuyor diye yarın olmayacak diye bişey yok.ben sana line 6 spider modellerini öneririm gayet net seslere sahip her tazrda çalabileceğin bir amfi. ben marshalları sevmiyorum nedendir bilmem. ama fenderler de güzeldir. alabilirsen lambalı al ve araştırmalarım doğrultusunda yazıyorum gerçek verimi 50 watt 75 watt ve 100 watt olan amfilerden alabilirsin. yani bu 65 vattlar 120 wattların frekansları gerçek sesle bütünleşmiyor. tam açıklayamadım ama sen anladın işte. yani 25 katı olan amfiler alınmalı. yani bence sadece olay amfide değil el yapımı çok kullanışlı anolog pedallarla gerçekten çok güzel soundlar yani sesler elde edebilirsin. bu arada metal muff kullanıcısıyım tek başına yetersiz bir pedal mutlaka metalmufftan gelen sesi düzenleyici başka pedallarda kullanmalısın yoksa çok mükemmel bir pedal değil.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
    Initializing Tabs & loading Content...
    Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
    X