Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Lütfen yardım Edin Amfide Patlama Sorunu..

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Lütfen yardım Edin Amfide Patlama Sorunu..

Arkadaşlar benim çok büyük bir sorunum var lütfen yarım edin sorunum şu Belki bazılarınız görmüştür bizim evde elektrikli panjur diye birşey var 2 düğmesi var birine basınca panjur açılıyor öbürüylede kapanıyor. Eğer ben gitar çalarken benim odamın tam altındaki odadan birisi bunu yaparsa ya da üstündeki odadan ya da benim odamdan amfimde butona basıldığı ve bırakıldığı anda bir pat sesi çıkıyor bunu nasıl önleyebilirim Amfim ufak fakat bu hafta içinde 600 vattlık bir amfi gelicek ve o amfiyi patlatırım diye korkuyorum sizce sorunum ne ? yardım ederseniz çok memnun olurum

Bu tür sorunlar kalitesiz amfilerde olur 600 wattlık bir amfide nadiren olur (eger kaliteliyse) 600 wattlık amfide ne sesler çıkarırsın korkmana hiç gerek yok. (AMFİN KALİTESİZ VEYA ARIZALI)

Yorum

Panjurlarin motorlari enduktif calistiklari icin sebekeye reaktif enerji gonderiyorlar. Bundan dolayi o patlama sesini duyuyorsun.

Yorum

@BurkKing Amfim marshall mg10 küçük ama genede kalitesi ortadır tahminimce.
        @ynx sağol kardeşim en mantıklı cevabı senden duydum şimdiye kadar peki bunu önlemek için birşey yapılabilirmi ?

Yorum

600W ne amfisi bu? Sallama değilse ne gereği var?

Yorum

600 w combo eski serilerden peavey renown 400 solo konserlerde kullanım için falan filen..

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
            Initializing Tabs & loading Content...
            Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
            X