Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Klasik gitar almak üzereyim acemiyim bakarsanız sevinirim

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Klasik gitar almak üzereyim acemiyim bakarsanız sevinirim

meraba arkadaşlar

öncelikle ilk gitarımı alcam yani çaylağım bi arkadaş gitarını satıyomuş 1 yıldır kullanıyormuş yamala c30 markası 150 ytl istiyor çokmu azmı uygunmu yoksa başka markalaramı bakmalıyım buradan alcağım yönlendirmeye göre akşam teslim alcam

şimdiden teşekkürler

Gitarın fiyatı normalde 230 ytl.Bende Yamaha g55 var.Yamaha'nın klasikleri güzeldir.Tavsiye ederim.Yalnız anlayan birisi ile bakman gerekir.Temizliğine,vuruk,çizik varmı diye,sap ayarına.

Düzenleme: Dostum özür dilerim ben sıfır alıyorsun sandım.Üstteki yazdıklarım geçeri.
    Son güncelleyen thisrakgldmn; 19-12-2008, 09:57.

Yorum

yok 0 değil gitarın saplam olduğunu düşünüyorum çünkü normalde elektro çalıyo ve acemi birine benzemiiyor yani gitarını sevdiğini düşünüyorum. başlangıç olarakta iyi olur diye düşünmüştüm fakat fiyatta tereddütte kaldım sonuçta 1 yıllık gitar 150 fazlamıdır

Yorum

arkadaşım bence yamaha c30 için 150 fazla ama aldığı zaman çok önemli bende yamaha c40 var ben onu 150 ye satmayı düşünüyodum bi aralar (ben c40 ı aldığımda bayağı ucuzdu)ama şuan fiyatları bayağı arttı gitarların ama çok onu söleyim biraz daha inerse al bence yamahalar iyi ve kaliteli bence ama önce denemek lazm

Yorum

bilgilerin için teşekkür ederim hocam

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
          Initializing Tabs & loading Content...
          Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
          X