Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Chrome **** Metal Pickguard

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Chrome **** Metal Pickguard

Arkadaşlar Fender Stratocaster HSS gitarıma chrome ya da metal pickguard almak istiyorum fakat nerden bulabilirim ya da bulabilirmiyim yardımınızı bekliyorum.

...

egemen isimli üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Fender Stratocaster HSS gitarıma chrome ya da metal pickguard almak istiyorum fakat nerden bulabilirim ya da bulabilirmiyim yardımınızı bekliyorum.
    ben özel yaptırıcam babamın çalıştığı şirketteki torna ustaları makinelerde işliyor falan yakında da metal pena gelcekyani tornacıda falan yaptırabilirsin bilmiyorum dışarıda satılıyormu

Yorum

İstanuldaysan tünel'de dükkanlar var. Sipariş verebiliyorsun istediğin pickguard'ı. Onlar sana yaptırıyorlar, ama biraz pahalı *****.

Yorum

evet

Burak2050 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
        İstanuldaysan tünel'de dükkanlar var. Sipariş verebiliyorsun istediğin pickguard'ı. Onlar sana yaptırıyorlar, ama biraz pahalı *****.
        aynen öylede olabilr ama arkadaşın söylediği gibi pağalıya gelebilir beylikdüzüne yakınsan bence bi fabrikada yaptırt

Yorum

Anladımda ben Afyondayım sorun orda Biryere yaptırcaz artık

Yorum

ebay de istediğin kadar var aradığından da fazlasını bulabilirsin ben hep oradan alıyorum fiyatları 5-30$ arası değişiyor sen krom veya metal istediğin için sanırım 20$ civarı bulabilirsin

Yorum

Peki ebaydan nasıl getirtiyoruz kapıya kadar sorunsuz geliyor mu birde link verebilirmisin?

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
              Initializing Tabs & loading Content...
              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
              X