Duyuru

Collapse
No announcement yet.

digitech rp70 - rp80

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş digitech rp70 - rp80

arkadaşlar ben ikisinden birini almaya karar verdimde benim için önemli olan wah pedalı olması değil önemli olan hangisinin daha saglam modları ve özellikle distorsion modu olması size bir kac sorum var
    bütcem : 220 milyon baska prosesör tavsiyelerinizide alabilirim

1.rp70 in mi ? rp80 in mi tonu daha iyi ??

2.rp70 in pedallı modeli rp90 mı oluyor

3.rp80 in pedalsız modeli rp50 mi oluyor

4.saglam bir disstorsion ve mod istersem hangisini almalıyım ??

bu konuyu ilk yanlıs yere actım dogurus bu bunu silmez öbürünü silerseniz sevinirim
    Son güncelleyen STeLioS; 26-04-2010, 01:59.

2 yıl rp80 kullanmış biri olarak kendi görüşlerimi yansıtayım.

1)rp70
    2)evet
    3)\\
    4)rp70

Yorum

rp70 ı 2. el alsam iyi olurmu veya kotu yanları ne olabilir sizce ve kac aylık veya yıllık bır rp70 alsam bana iyi bir performans saglar ...0 alsam daha mi iyi ?

Yorum

Merhabalar,bende rp80 var 120 liraya satıyorum sorunsuz temiz.Düşünürsen öm atarsın.Rp70 i denemedim.

Yorum

STeLioS isimli üyeden alıntı Mesajı göster
          rp70 ı 2. el alsam iyi olurmu veya kotu yanları ne olabilir sizce ve kac aylık veya yıllık bır rp70 alsam bana iyi bir performans saglar ...0 alsam daha mi iyi ?
          Tonlar hakkında yorum yapamam,ama rp80i ben ilk günkü gibi temiz kullandım sonra da hakkettiği fiyattan satmıştım Çünkü ilk günkü gibiydi,tonlarda,tuşlarda,ekranda hiçbir sorun yokdu.2. el alacaksan bence mutlaka bi dene sonra elinle incele kırık çıkık var mı diye..Zaten hemen anlarsın bir sorun varsa,yoksa 2. el bir rp70 edinebilirsin.Çünkü başlangıç seviyesi için uygun olan bu aleti emin ol satmayı düşüneceksin onun için 2. el al hem fiyattan kârlı çıkarsın. Ama dediğim gibi temiz,sağlam olmasına dikkat et.

Yorum

yahsin isimli üyeden alıntı Mesajı göster
            Tonlar hakkında yorum yapamam,ama rp80i ben ilk günkü gibi temiz kullandım sonra da hakkettiği fiyattan satmıştım Çünkü ilk günkü gibiydi,tonlarda,tuşlarda,ekranda hiçbir sorun yokdu.2. el alacaksan bence mutlaka bi dene sonra elinle incele kırık çıkık var mı diye..Zaten hemen anlarsın bir sorun varsa,yoksa 2. el bir rp70 edinebilirsin.Çünkü başlangıç seviyesi için uygun olan bu aleti emin ol satmayı düşüneceksin onun için 2. el al hem fiyattan kârlı çıkarsın. Ama dediğim gibi temiz,sağlam olmasına dikkat et.
            aldığımda mesela 2. el rp70 nelerine dikkat ediyim saglammı değil mi diye ?

Yorum

STeLioS isimli üyeden alıntı Mesajı göster
              aldığımda mesela 2. el rp70 nelerine dikkat ediyim saglammı değil mi diye ?
              Adaptörle bağla bir,ekran,ışıklandırmalar,tuner,tuşlar sağlammı önce bunlara bak.sonra arkasında mixer/rec geçiş tuşu vardır ona basıp çalışıyor mu bir gör.Amfi modellemelerini açar kendisin,zaten bakabileceğin bir bunlar var.Analog bir alet almadığın için distortion karakteri falan bozulmuş olamaz,eğer açılıyorsa alet,çalabiliyorsa ve tuşlar-ışıklar sağlamsa çekinmene gerek yok.eksik kaldığım bir yan var mı arkadaşlar

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
              Initializing Tabs & loading Content...
              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
              X