Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sert metal tonları için processor seçimi

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş Sert metal tonları için processor seçimi

Selam arkadaşlar,
    Ben sert thrash metal tonları almak istiyorum ancak kullandığım digitech marka processor ile bu mümkün olmuyor. Analog pedal da kullanmak istemiyorum. Bu yönde önerileriniz neler olur?

Şu sıralar Boss ME-70 çok methediliyor.Hem kullanım kolaylığı,hem analog pedallara yakın ses kalitesi ve fiyatıyla türevlerinin önünde geliyor yaptığım araştırmalara göre.Ben de almayı düşünüyorum.

Yorum

bütçeni ve ekipmanını da yazarsan ona göre bi cevap verebiliriz diye düşünüyorum sadece drive la işin varsa analogda gidilebilir ama ekipmanın da önemli..

Yorum

Ben analog pedaldan korkma derim zaten me-70 e verecegin parayla 3 pedal alırsın zaten ne kullanacaksınki? bi distort bi equ-tone bi de modulation tamam işte 3 pedal parası cıkıyo me-70 fiyatına...hatta **** ekstra olarak reverb-delay parası bile cıkar sana

Yorum

Line 6 öneririm. Şu videoya bakabilirsin. => https://www.youtube.com/watch?v=KtyQwFly6Vc

Yorum

eğer fikrini değiştirip analog almaya karar verirsen metal muff derim.

Yorum

hele metal çalacaksan line 6 şaşma. line 6 podlara bak derim.

Yorum

beyler burda önemli olan konuyu açan arkadaşın ekipmanına gidecek çözüm yolu senin 3 milyarlık ekipmanın vardır çoğu şeyden verim alabilirsin ama amfisi yetersiz gitarı kötüyse bence prosesör alsın.ben prosesör taraftarı değilim ama şartları da unutmamak lazım.

Yorum

The Bitter End'e katılıyorum ama metal çalacaksan ben sana ne pedal nede efektör tavsiye ederim onlara vereceğin paranın üstüne kendi amfini satıp güçlü bir amfi al zamanla bir veya iki pedal takviyesi ile çok kaliteli tonlar elde edersin...
                  emin ol gitarın çok iyi olmasa bile kükreyecek
                  youtube de bu dediklerimi sana anlatacak bir çok video var
                  illaki efektör istiyorsan metal için line6 podlara bakmanı tavsiye ederim

Yorum

Trash metal ve prosesör demek....Cayır cayır metal tonlarını analog sistemsiz nasıl almayı düşünüyorsunuz? Bence analog sistemlere yönelin ki trash e yakışsın.

Yorum

dijitalden uzak durmak lazım tabi de sadece analogla da alamıcak istediği tonu bu işin manyetiği var gitarın kalitesi,amfisi jack kablosuna kadar çocukluğuna kadar iner bu meselelerbazen gitar değilde baterist mi olsam diyorum vur pata pata at twini yok analogmuş prosesörmüş lambalı amfiymiş

Yorum

canKUTTT isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                        Trash metal ve prosesör demek....Cayır cayır metal tonlarını analog sistemsiz nasıl almayı düşünüyorsunuz? Bence analog sistemlere yönelin ki trash e yakışsın.
                        aradaki mantığı pek çözemedim cayır cayır metal tonunu prosesörle alamıyor musun? şahsen line 6 nın ürünleri çok iyi metal tonları veriyor youtubedan direk kayıt yapan insanları araştırın isterseniz direk line 6 tonu. analog pedaldan da verim alman için sonuçta amfinin gene iyi olması lazım ki zaten piyasadaki pedalların çoğu çok iyi pedallar değil ve herkeste çok iyi amfi de yok. bence ev kullanıcısı için bir prosesör yeter de artar bile.

Yorum

The Bitter End'e katılıyorum.Amfi önemlidir.Ne kadar kaliteli ekipmanın olursa olsun kaliteli bir amfi olmadıktan sonra pek bir işe yaramayacaktır.Normal bir amfi kullanıyorsan line6 ürünlerine yönel derim.Analog pedal dersen metal muff üstüne yoktur.(kendimce)(daha iyileri var tabi)(ne kadar pound o kadar sound)
                          Son güncelleyen longstring; 15-08-2009, 19:22.

Yorum

hele ki metal muffı birde lambalı amfiyle bağlarsan fazla söze gerek yokşimdi lambalı amfiye pedal mı bağlanır tartışması başlar birazdan ama bi bağlayın

Yorum

kalkıp mesaya bağlarsan saçmalık olur ama elinde fender amfi var cleanleri iyi olan distortion lazım ne yapacaksın mecburen bağlamak zorundasın ayrıca daha ne pedallar var distortion için bizim ülkede en iyi pedal metal muff biline dursun. ha iyi pedaldır da en iyisi değildir tabiki.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X