Duyuru

Collapse
No announcement yet.

rp50'ye ton ayarı???

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş rp50'ye ton ayarı???

herkese selam.arkadaşlar bende digitech rp50 var.cok güzel tonlarım vardı.fakat ne olduysa ilk 40 tonum silindi.ses gelmiyordu.kalan tonların üstüne yazarak yeni tonlar yaptım ama eski tonlarım gibi olmadıçok sinirim bozuldu.şimdilik bana bir clean ve sert bir distortion tonu lazım çok sert ama.bana yardımcı olabilirmisiniz?yani mesela
    pickup/WAHff
    compressor:10
    amp model:... gibi sölerseniz bende burdan ayarlarım.gerçekten yardımınıza ihtiyacım var.şimdiden teşekkür ediyorum...

Burdan Rp50 patchlerine bakabilirsin: http://www.digitech.com/soundcomm/gu...sp?productid=1 ... Kolay gelsin...

Yorum

eyvallah çok sağol...

Yorum

ya usta birşey sorucam şu rp50den memnunmsusun ben bikeresinde rp80le(seninkinin pedallısı)konsere çıkmıştım ilk şarkıdan sonra sadece amfiyle devam etmek zorunda kaldım hiç hoşuma gitmedi

Yorum

acil yardım

arkadaşlar ya bana RP50 İÇİN GÜZEL Bİ DİSTORTİON TONA İHTİYACIM VAR YAZABİLİRMİSİNİZ ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ YAZARSANIZ SEVİNİRİM ACİL LAZIM EN KISA ZAMANDA YAZMANIZI BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER

(O İNT. SİTESİNDEKİ PATCH LARA BAKTIM AMA BEN YABANCI SARKI DİNLEMEDİĞİM İÇİN HANGİSİ DİSTORTİON TON BİLMİYORUM)

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ACİLL

Yorum

fender17 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
            ya usta birşey sorucam şu rp50den memnunmsusun ben bikeresinde rp80le(seninkinin pedallısı)konsere çıkmıştım ilk şarkıdan sonra sadece amfiyle devam etmek zorunda kaldım hiç hoşuma gitmedi
            Ben cevap veriyim arkadaş yerine Ben de senin gibi RP80 kullanıyorum ve de çok memnunum.. Tabi ki tonları çok çok mükemmel değil ancak sitesinden istediğin patchleri kurarsan gayet güzel tonlar yakalaman mümkün

Yorum

arkadaşlar yardım edebilirmisiniz lütfen veya bana bu patchlar içinden güzel bi distortion tonu olan sarkı söyleyin bende ona göre yapayım cünkü yabancı sarkı dinlemediğimden bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim

Yorum

Distortion için S ve G kullan, yanına da reverb olarak R ya da H koy, idare eder en azından..

Beni 3 ay idare etti ama

Yorum

sağolasın inş. benide idare eder

Yorum

aknclr_1905 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                    sağolasın inş. benide idare eder
                    Bence sitedeki patchlerin isminde distortion olanları teker teker dene.. İlla ki bir tanesi hoşuna gidecektir

Yorum

yardımlarınız için sağolun arkadaşlar

anilakarsu93 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                      Bence sitedeki patchlerin isminde distortion olanları teker teker dene.. İlla ki bir tanesi hoşuna gidecektir
                      tamm sağolasın deneyeceğim

Arka arkaya mesaj atmayınız.
                      Son güncelleyen canKUTTT; 15-08-2009, 01:52.

Yorum

bak dostum sana beğendiğim distortion patchlerini yazayım.
                        sıkı dur 1.
                        pickup sh
                        comp 15
                        amp r9
                        eq b9
                        eq d5
                        eq t8
                        noise gate g6.bu tonu sevdım ben.**** sen dene bakalım.arkadaşlar beğendiğiniz patchler varsa burda paylaşalım.herkes birşeyler yazarsa aradığımız tonları buluruz.bak birtanede clean yazayım buda favori cleanim
                        pick off
                        comp off
                        amp C4
                        eq b5
                        eq d6
                        eq t7
                        noise gate g5
                        chorus c2
                        reverb h6.bu clean bayağı hoşuma gitti tabi rp50 için diğer pedallarda farklılık gösterir mi bir fikrim yok.sizinde paylaşımlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden sağolun...

Yorum

Selam arkadaşlar,
                          Kaybettiğin tonları geri kazanmak için tek yapman gereken alete reset atmak. Nasıl reset atılacağı kullanma kılavuzunda yazıyor. Bulamazsan ben sana yazabilirim

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                          Initializing Tabs & loading Content...
                          Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                          X