Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ibanez rgt42dx modifiye

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş Ibanez rgt42dx modifiye

Slm arkadaslar. Bende rgt42dx gitar var. 2 senedir kullanıyorum ve cok memnunum ama yeni amfi aldım. Gitarın manyetikleri iyi ama amfiye biraz daha ayak uydurabilecek manyetik arıyorum. Daha sert ton veren, daha temiz ve uzun sustain olsa keyfimden gecilmeyecek.Önerebileceginiz manyetikler varmı??

Selamlar

Sahip olduğun gitar harika , zaten tek eksiği manyetikleri

Bana kalırsa o gitara köprüde tonezone sapta air norton yakışır

Elindeki gitara yapılan modifikasyonlar genelde böyle zaten

Sevgiler

Yorum

Gitarım seninki kadar iyi değil. RG370DX var ve bridge'e EMG85 taktırdım. Gerçekten çok sert tonlar ve uzun sustain elde ediyorsun. Tavsiye ederim.

Yorum

EMG 85 bende düşünüyorum ama bulamadım bi türlü.Görmeden de almak istemiyorum.Hemde internetten alındığında havale falan daha pahalıya geliyo.EMG 85 çok güzel ama sanırım.Onu araştırmıştım çok iyi şeyler söyleniyor. Seymour Duncan Sh-4 JB veya DiMarzio DP102 X2N hakkında bilgisi olan varmı?

Yorum

Dilersen yaptıgım bi kaydı dinletebilirim. Emg 85 ve RG370DX kombinasyonu hakkında biraz fikir sahibi olursun. Tonlar hakkında. Emg85 aktif manyetik sonuçta. DiMarzio için laf söyleyemem ama gene secicek olsam gene EMG tercih ederim.

Yorum

EMG benimde ilk göz agrım. Uzun süredir almayı düsünüyodum ama fırsat olmadı. Yaptığın kaydı bana dinletebilirsen çok sevinirim. Bir fikrim olmuş olur

Yorum

Bu ilk luthiyede takıldıgı günkü performansı. Telleri falanda değişmişti. Çok mükemmel bi kayıt değil ama sustain için fikir sahibi eder seni. Sonlardada clean tonlarını duyabilirsin. Elimde birkaç şarkının coverıda vardı sarkı üstüne calınmıs halleri.Onları bulamıyorum su an. Oradada performansı cok ön plana cıkıyor. Rg370Dx 'in karakterini tamamen değiştirdi kısacası.

Dinlemende problem olursa msndende atabilirim. Ancak link su an aktif durumda. Umarım yardımcı olur sana.

Yorum

Bişey daha soracam.Bu aktif manyetiklerin normal Humbucker Manyetiklerden farkı tam olarak nedir?

Yorum

Aktif Manyetik ekstradan pil ile çalışıyor. Gücü diğer manyetiklere göre daha fazla kısacası. Sesin cıkısı daha güclü , sustainde daha uzun oluyor. Özellikle ses gücünü büyük amfilerde yüksek seste cok bariz anlarsın. Tonun kalitesi hiç bozulmuyor.

Yorum

Anladım.Çok sağol yardımın için.Kaydı dinledim.Bulabilirsem bende alacağım inşallah Olmadı internetten halletmeye çalışıcam.Güzel gözüküyo EMG 85.Çok sağol tekrar

Yorum

Rica ederim , her zaman. Emg85 i ilk mydukkan'a sormustum bende , kriz vs şartlarında getirtmediklerini söylemislerdi. Doların aşırı fırlamasından dolayı. Ancak Zuhal'de buldum ben ve zuhal sürekli getirtiyor sanırım. Zuhal müzikte bulabilirsin diye tahmin ediyorum. Birde SRV'ye bakmandada yarar var. Oradada olabilir belki. Tavsiyem ZW set bulursan kacırmaman yönünde. Senin gitarının kombinasyonu EMG81 - EMG85 seklinde olursa tadından yenmez sanırım.

Kolay gelsin.

Yorum

Ahh ZW set bulsamda dolar almama izin vermez ki hocam Kriz teğet değil direk içimizden geçti.Şimdilik bi 85 alsam yeter bana.Taksit falan halledicem bakalım.(paranın gözü kör olsun)En azından ne alacağıma karar verdim gerisi gelir umarım ZW set dedin iyi demedin İçim gitti.Hayali bile keyiflendiriyo insanı.
                        Son güncelleyen KharoN_Ajfa; 24-02-2009, 04:09.

Yorum

Evet dostum valla Allah hepimizin yardımcısı olsun. Zor zamanlar. Kriz bitse gitar piyasası canlanıcak zaten. Umarım en yakın zamanda kavusursun EMG85'ine. Ben yatıyorum artık. Sabahın 4 ü oldu. Hadi hayırlı geceler. Gitarınla başarılı günlere imza atman dileğiyle.

Yorum

Eyvallah sağol.Sanada hayırlı geceler dostum.

Yorum

RGT42DX mukemmel e yakın bir gitar bana kalırsa manyetik degisimi yapmak istiyorsan o gitarın agacından yararlanmanı oneririm yani aktif manyetik takmamalısın...Ucuz gitar sahipleri gitarlarına Seymour Duncan takamaz Emg takmak zorundalar bence avantajını kullan ve pasif manyetik tak.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X