Duyuru

Collapse
No announcement yet.

gitarım güçlenir mi?

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş gitarım güçlenir mi?

arkadaşlar squier bullet stratocater gitarım var ben orta single manyetiği değiştirsem gitarın performansı ne kadar etkilenir.70-80 liralık ne önerirsiniz

gitarın güçlenmesi ne demek ? ağırlıkmı kaldırıcaksın kasmı yapıcak gitarın ? sen daha sert sesmi istiyorsun ? sert ses istiyorsan humbucker manyetik takmalısın ama şuanki gitarına değeceğini sanmıyorum bence sen manyetiğe vericeğin parayı biriktir daha iyi bir gitar al

Yorum

bu hangi tarzda müzik çaldığına ve nasıl bir ton istediğine bağlı fakat arkadaşa katılıyorum manyetik takacağına yeni bir gitar al...

Yorum

O fiyat senin şuanki manyetiğin

Yorum

aydınlattığınız için teşekkürler şimdilik böyle idar edicez mecburen tarzım blues alternative falan pedalım falan yok ben gitarımdan daha iyi ses çıkmasını istiyorum nasıl yapacağım pedal mı ? yoksa ne ? yardım lütfenn

Yorum

Eğer o gitara 70-80 liraliık bir manyetik takıp satsalardı herhalde sırf manyetikleri için alınırdı o gitar..Şu an yapacağın en iyi modifiye mydukkan'daki Artec Single-Humbucker lardan alıp takmaktır.Daha üst modifiyelerde boş yere paranı harcamış olursun..

Yorum

70-80 lra eklenerek daha iyi birşey alınmaz ama biraz daha ekleyip daha iyi bir amfi alabilirsin..

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
              Initializing Tabs & loading Content...
              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
              X