Duyuru

Collapse
No announcement yet.

hangi dist. pedalı ???

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Taner öncelikle beni biliyosun çok profesyönel değilim orta da sayılmam yani önümde pedal için daha çok süre var herhalde o yüzden bulduklarımı vereyim belki yararı olur. Bu van halen'ın setup'ı:

Distortion için boss sd1 super overdrive kullanıyor ama koskoca çok güzel amfilerle.
    Ama daha iyi bir kaynak daha buldum tam senin başlığının ingilizcesi :

Distortion pedal for evh sound başlığı altında. İngilizcen iyi değildi diye hatırlıyorum dershaneden ama çevirerek belki bir yararı olur. Hadi kolay gelsin

Yorum

işte bu yüzden burayı seviyorum ( GERÇEK ) mygitar sakinleri . amfi alabilir miyim ya da param yete mi biliyorum ancak sağ ol istediğim bir amfi bulabilirsem adılaçağım zaten direk . mcyadi ( melih işte ) sağ ol dostum. ingilizcem çok ama çok kötü ama çeviririm bir sorun olmaz. şunu da belirtiyi ( araştırma yapan arkadaşlar için. hani ben biliyorum ama bilmeyenler için ) EVH sd-1'i boostter olarak kullanıyor. onuda olmayı düşünüyorum zaten

ynx e de çok haklı aslında 400 TL ye dist. pedal alacağıma amfi alırım daha iyi

Yorum

hayır be dostum olamaz. istediğim pedalı buldum hemde neredeyse birebir aynı ama http://www.mydukkan.com/urunler_deta...d=2297&gid=541. olamaz yaaa 572 tl ya

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
        Initializing Tabs & loading Content...
        Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
        X