Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Thrash Metal için Booster Pedal ve Boss AC-3 Kullanımı

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş Thrash Metal için Booster Pedal ve Boss AC-3 Kullanımı

Öncelikle merhabalar.

Gitarım İbanez S520ex. Müzik tarzım Heavy - Thrash Metal. Elimde distortion pedalı olarak Boss MT-2 var. Fakat hiçbir şekilde amfi overdrive'ına güvenmediğim için şöyle güzel boost yapacak bir pedala ihtiyacım var. MT-2 den memnunum. Booster olarak hangi pedalları önerirsiniz?

Birde 2. el temiz bir Boss AC-2 Acoustic Simulator buldum. Eğer Output'tan amfiye bağlanırsa iyi ses vermeyeceğini duydum. EG out denilen bir çıkışı var. Galiba o çıkıştan direk mixera girecekmişim. Öyle olursa AC-3'ü kullanırken diğer tüm pedallar devre dışımı olacak?

Bu konularda bilgi verirseniz çok sevinirim.

Ben Mt-2 ile beraber Sd-1 kullaniyorum. Başka booster denemedim ama Sd-1 den çok memnunum.

Yorum

AC-3 hakkında bir bilgim yok ancak boost olaylarını az çok bilirim . booster olayını ucuz yoldan haldeyim ama kaliteli olsun dersen ki bence öyle demelisin : SD-1 en iyi seçim ancak para önemli değil dersen şu ana kadar gördüğüm en iyi boosteri tavsiye ederim sana: Ibanez TS9. süper, dolu dolu tonlar ve seni havalara uçuracak solo tonları için harika bir booster. tek başına da harika bir overdirive .

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
      Initializing Tabs & loading Content...
      Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
      X