Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Pedal Alıcam Tavsiyeleriniz..

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş Pedal Alıcam Tavsiyeleriniz..

arkadaşlar bende CORT X-6 ve MARSHALL 15DFX amifi var.. sizce hangi pedal almalıyım ... amfimde olmayan ses efektleri olsun yeter..) en fazla verebileceğim miktar 300 ytl..

Dostum ne tür müzik yapıyorsun?Nasıl bir ses istiyorsun(sesin nasıl bir hal almasını istiyorsun)?Birsürü pedal çeşidi var...

Yorum

thisrakgldmn isimli üyeden alıntı Mesajı göster
      Dostum ne tür müzik yapıyorsun?Nasıl bir ses istiyorsun(sesin nasıl bir hal almasını istiyorsun)?Birsürü pedal çeşidi var...

gnelde türk rock gruplarının kulladınğı ses tonlarını istiyorum ama isimlerini bilmiyorum ... mesela bu akşam ölürüm adlı şarkıdaki elektro solonun ses tonu , sonra "ben seni arayamam "şarkısındaki ses tonu vs..

Yorum

Geniş yelpazeye dağılmış ise müzik zevkin ekolayzır şart derim ben.Ve Yüksek Sadakat gibi gruplar sanırsam yumuşak bir overdrive kullanır.Overdrive ve ekolayzır benden sana tavsiye.Ve ben Türkçe rock pek dinlemem.Ancak üstünde duran arkadaşlar daha çok yardımcı olabilir...

Yorum

Overdrive zaten amfimde mevcut.. ama amfimden şarkadaki tonları alamıyorum .. yani amfimin çokta dandik birşey olmadığını biliyoruma ama kulağıma hoş gelmiyor.. acaba gitarımdamı sorun dicem gitarımda cort x-6 çoğu gitara yni başlayanlarda bu gitar yok... ekolayzırda amfimde var sınırsam..

Yorum

O tarz bir ekolayzır değil dostum.

Boss GE-7 Equalizer Ekolayzer Pedalı
            Eğer tek tür müzik yapmıyorsan gereklidir bu pedal.Ton yelpazeni inanılmaz derecede genişletir.Aynı tonu yakalayamaman doğal çünkü onların ekipmanı ile seninkiler bir değil(o tarz gruplar hard rock,rock yapıyorlar ve genellikle ellerinden Fender düşmüyor).Amfisinden tut gitarına kadar.Gitarının tonları cleanda parlak çıkıyor bu yüzden o tonları elde edemiyorsun.Ekolayzır işini görür.Amfinin üstündeki overdrive seni tatmin ediyorsa sorun yok ama söylediğin kadarı ile etmiyor.mydukkan'dan pedal çeşitlerinin ses örneklerine bakıp nasıl birşey istediğine karar verebilirsin

Yorum

senin yerinde olsam kaliteli bir overdrive pedalı alırdım.ibanez ts 808 işini hayli hayli görür ve lambalı amfi tonlarına çok yakın bir ses alırsın ki dinlediğin bütün gruplar canlı olsun albüm kayıtları olsun lambalı amfi kullanır ses o yüzden çok güzel gelir.senin evde kullandığın normal bir amfi olduğu için lambalı tonu alamazsın elbette.ama bu ibanezin ts 808 pedalı lambalı amfi sesini en iyi verebilen bir alettir.

fiyatı 350-400 ytl civarında.eğer alamam dersen ts 9x var oda olmadı ts9 var

Yorum

Overdrive,Distortion,Delay,Ekolayzır,Wah

Bu pedallar işini görür. Ama 600 TL yi gözden çıkar

Yorum

*** arkadaşlar yeni bir konu açmamak için buraya yazayım dedim bende çilekeşden metallicaya mor ve ötesinden dumana slipknot a kadar hepsini çalıyorum bu kadar ton yelpazesi için tek bir pedal var ve yeterli gelirmi yoksa prosesör dahamı iyi olur maximum 300 ytl için bi yardım ederseniz sevinirim hepinize tşk.

Yorum

bu arada söylemeyi unuttum 30 wattlık bi anfi için olacak bu aralar alıcamda

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                    Initializing Tabs & loading Content...
                    Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                    X