Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Boss GE-7 ,MXR 10 band eq,MXR 6 band eq hangisi?

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

anladım ****** evet 10 band işi yattı kafama peki görüldügüne göre su an mydukkan stoklarında yok başka nerde bulabilirim istanbulda?

Yorum

pera müzikte bulabilirsin

Yorum

Arkadaşlar konu sapmış sonra toparlanmış.Öncelikle şu gitarcı şu pedalı kullanıyor,bu iyidir,dip ses yapmaz,tam verimle kullanılır diye birşey olamaz.Bunun neye bağlı olup olmadığı çoğu insan bilir.O kadar basit bir olay değildir.Gelelim pedal tavsiyesine ben 2 pedalı da deneyen biri olarak paran varsa 10 band ama yoksa ge7 işini görür.

Yorum

dostlarım mxr 10band den vazgeçtim.onun fiyatı gercekten tuzlu geldi.cünkü crybaby 535qyla beraber getirtecegim bir eq pedal ve mümkünse bu hafta alıyorum pedallarımı. o yuzden yardım edin lütfen mxr 6 band mi boss ge-7 mi hangisi daha mantıklı,farkları nelerdir? ikisinide kullanmışlıgım yok. fırsatımda olmaz herhalde denemeye.

Düzenleyen - clysear on 13/09/2008 02:21:19

Yorum

6 band yeter dersen onu almanı tavsiye ederim hemde true bypass boss la arasında 2 fark var bossta 6.4 k var ve level var okadar

Yorum

mxr 10 band eq al olmadı 6 band olmadı son çare boss ge-7

Yorum

neyse beyler çıtayı yükseltip 10 bandi almaya karar verdim. yardımlarınız için sağolun. son sorum olacak kullanmadıgım için. eq pedalı roland cube 20xin drive tonlarında oynama yapar demi? boşa almak istemiyorum işe yarar herhalde.dist pedalı almadan önce 20x'in tonlarını eq ile genişletip kullanmak istiyorum su an için. bu kadar harcama yeter

Yorum

Arkadaşlar MXR M108 10 Band EQ ile MXR KFK-1 Kerry King 10 Band Equalizer arasında bir fark varmı.sadece isme üretilmiş bir model mi?

Yorum

geçenlerde okumuştum 2sini karşılaştıran bir yazı. yanılmıyorsam kfk'da 2 output var. onun dışında sadece görünüş de fark var başka bir farkı yok.

Yorum

teşekkrüler clysear büyük bir merakımı ortadan kaldırdın.

Yorum

MXR boss tan daya iyidir emin ol boss ta true bypass bile yok tayvan malı. MXR kalite
                        Son güncelleyen canKUTTT; 03-06-2009, 19:55.

Yorum

önemli değil dostum ne demek yardım edebildiysem ne mutlu. valla başka aletler hakkında yorum yapmayacağım ama mxr kesinlikle kalite bunu anladım.

Yorum

valla ikinci el aldım bakalım.sağ salim elime ulaşırsa en geç yarından sonra artık mxr sahibiyim

Yorum

yaklaşık 3 aydır kullanıyorum çok memnunum arkadaşlar.almak isteyenlere ve almaya gücü olanlara kesinlikle tavsiye ediyorum...

Yorum

boss ge 7 kullandım ben tabi ki bir şekilde sesi zenginleştirebiliyorsunuz çünkü biraz yüklendiğinizde dip ses yapıyor fiyatı gözönüne alınırsa işe yarayabilir fakat gercek anlamda bir eq istiyorsanız mxr 10 band tabi ki fiyatının fazla olduğu doğru fakat onu alınca comp sustainer pedalına ihityac duymazsınız 2 pedal fiyatı olarak düşünmek laım hadi o da olmadı mxr 6 band=)=)metin türkcan konusunda bende birseyler sölemek istiyorun onun set up ında ge7 var die iyi die birsey yok zira drive ı güçlü olduğu için,gitarı ve mantiği sustain delisi olduğu için onun kullanma amacıyla sizinki büyük ihtimalle farklı olacaktır.öyle bir amfi ve gitara sah,pseniz alım=)=)fakat unutmayın ki bu taraz adamların pedalları yüzde 90 ihtimal modifikasyondan gecmiştir.ozman satriani nin set up ında yer alan boss ds 1 alın kullanın =)=)

ilk bastaki çünkü değil fakat ayrıca mantığı değil manyetiği...=)=)**** **** yazamamışım
                                Son güncelleyen canKUTTT; 03-06-2009, 19:56.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                                X