Duyuru

Collapse
No announcement yet.

hangi pedalı almalıyım?

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

hangi pedalı almalıyım?

arkadaşlar benim marshall mg10 10 watt lık bir amfim var gain ayarınıi ve tonları çoğaltmak istiyorum pedal konusunda görüşlerinizi bekliyorum. . .
    tesekkürler

paran varsa line 6 uber metal derim...

Yorum

bütçeni ve tam olarak yapmak istediğin müziği belirtirsen daha faydalı öneriler alabilirsin.kullandığın gitar nedir?

Düzenleyen - AlyonE on 26/01/2008 17:12:45

Yorum

gitarım ibanez gio, bütçem 100-150 arası. . . bu arada line 6 uber metal in fiyatı ne kadar acaba?

Yorum

yapmak istedğin müzik türü ne?

Yorum

Ne tarz çalıyosun öncelikle onu belirtirsen daha iyi yardımcı oluruz.

Yorum

270 ytl

Yorum

genelde rock ama metal veya hard rock da çalıyorum . . .

Düzenleyen - sk8r on 30/01/2008 16:57:14

Yorum

boss mt-2 yi öneririm üzerinde eq da var boss un sitesine girip tonlarına bak fiyatıda 150 ytl falan metal yapacaksan iyi derim yinede arastır iyice birdefa alıyorsun pedalı

Yorum

metal muff a da bir bakmalısın...

Yorum

metall muff bütçeyi biraz aşabilir ama mt-2 ya da jh-1 e bakabilirsin ama jh-1 çok daha yumuşaktır veya digitech death metal e bakabilirsin tonları epey güzeldir fiyatına göre artan paranın da üzerine biraz daha koyup bir pedal daha alabilirsin

Yorum

selam arkadaslar.. bu Digitech Metal Muff ya da Digitech Death Metal Ibanez GAX-30'la kullanilabilir mi? dinledigim muzik turu death metal ya da heavy metal.. metal iste
                        yardimci olabilirseniz cok sevinirim. simdiden cok tesekkurler

Yorum

pedalların gitarlarla uyumlu olmamaları çok büyük istisnalardır.metal çalıyorsan metal muff , mxr dime tavsiye edebilirim.digitech'in tüm drive pedallarını denedim ama hiçbirini beğenmedim bu yüzden digitech üzerinden bir tavsiye yapamayacağım.

pedallar gitarınla uyumludur bu konuda bir şüphen olmasın ama daha iyi bir gitardan alınan verimi bu gitardan ve bu manyetikten bekleyemezsin çünkü metal muff + dimarzio manyetikler gibi çok daha verimli kombinasyonlar mevcut.

bu iki pedaldan biriyle ( mxr-ehx) oldukça uzun bir süre zevkle çalarsın,ama digitech düşünmemeni tavsiye ederim.ikisi de metal'in her türüne gider.

kolay gelsin

Yorum

arkadaslar boss ds-2 ile md-2 arasında kaldm hangisi daha genis ton seslerine sahiptir görüşlerinizi bekliyorum . . .

Yorum

Digitech tone driveyi denemelisin.. tatmin edici tonları var

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X