Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yamaha EG112 vs. Squier Affinity Strat

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Yamaha EG112 vs. Squier Affinity Strat

Öncelikle merhabalar, Ben elektro gitara başlamak için kolları sıvadım. Bu iş için bir bütçe belirleyip araştırmalara başladım. son 2-3 haftadır epey İnternet sitesi ve müzik market gezdim. Bu 2 gitar arasında kaldım. Açıkçası eg112'nin tonu çok hoşuma gitti. Squier ise aynı fiyatta fender alt firması olarak gözüme takılan bir alternatif oldu. Bu konuda bilen kişilere danışmak için de bir konu açayım dedim. Açıkçası şu an Yamaha'ya daha yakınım. Tavsiyeleriniz nedir? Bu ikisinden hangisinin ne avantajı vardır?
    Şimdiden teşekkürler..

Kullanılan malzemeleri incelersen Affinity Strat'ın daha tercih edilebilir olduğunu göreceksin. Affinity serisi bilinen Squier gitarların üstünde olan bir seridir.

Yorum

Onur Akceylan isimli üyeden alıntı Mesajı göster
      Kullanılan malzemeleri incelersen Affinity Strat'ın daha tercih edilebilir olduğunu göreceksin. Affinity serisi bilinen Squier gitarların üstünde olan bir seridir.
      Malzeme derken ton etkenleri ise ton olarak hoşuma giden yamaha. Ancak sağlamlık ise bilemeyeceğim. Gerçi sağlamlık konusunda Squier'ın sıkıştırılmış ağaç olduğu için sağlam olmadığını söyleyenler oldu ama yorumu ağaca mı sağlamlığa mı yaptılar bilmiyorum

Yorum

Squier Affinity Strat gitara kim sıkıştırılmış ağaç demişse halt etmiş gitarda mis gibi kızılağaç var. Emin ol affinity strat Yamaha'nın belirttiğin modelinden daha stabil olacaktır.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
        Initializing Tabs & loading Content...
        Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
        X