Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeniyim çok hırslıyım.

Collapse
Bu konu kapandı.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş Yeniyim çok hırslıyım.

iyi akşamlar arkadaşlar elektro gitar almaya karar verdim ve içimde büyük bir aşk var.

metal,heavy metal,rock,grunge,punk yapıyorum geniş ton yelpazesi olan 750 800 tl ye kadar gitar ve amfi arıyorum 2sinide buraya yazarsanız sevinirim.

Şimdiden herkeze teşekkür ederim,saygılar,iyi forumlar

Amfi Olarak Marshall ın MG Serilerinden Kullanabilirsin. Ama Gitara Göre Değişir Biraz.

Yorum

ben amfimi line6 spider 4 ile değiştirdim 15W ve şimdilik çok ama çok memnunum.bu amfinin mg serilerinden daha iyi olduğu bir gerçek (fiyatından da belli) ..ama eğer deneme imkanın varsa git dene gör derim.en güvenli yöntem o olsa gerek .

Yorum

Peki. Ben Mayıs Ayına Doğru Gitarımı Değiştirmeyi Düşünüyordum. Bu Gitarlar Arasından Seçim Yapıcam. Müzik Tarzım Metal Ve Hard Rock. Ben Sana Seçeneklerimi yazıyım. Tam Senin İstediğin Fiyat Aralığında.

Jackson JS32T Rhoads
        Jackson JS32T King V
        Jackson JS32T Warrior
        Washburn WV16 G12
        Cort X-11
        Cort KX1Q Katana
        Cort VX2X
        Cort TE1
        Cort VX2V
        Cort X6

(Cort ların Tonlarına Pek Bakamadım Daha)

Yorum

bigmod isimli üyeden alıntı Mesajı göster
          iyi akşamlar arkadaşlar elektro gitar almaya karar verdim ve içimde büyük bir aşk var.

metal,heavy metal,rock,grunge,punk yapıyorum geniş ton yelpazesi olan 750 800 tl ye kadar gitar ve amfi arıyorum 2sinide buraya yazarsanız sevinirim.

Şimdiden herkese teşekkür ederim, saygılar, iyi forumlar
          Buyrun bir bakın isterseniz

Yorum

arkadaşlar bende line 6 ve marshall arasında kaldım gitarı aldığım yerde denetiriz sana dediler şu an için gitar önemli benim için ve cevap veren herkese teşekkür ederim

Yorum

BacklashTR isimli üyeden alıntı Mesajı göster
              Peki. Ben Mayıs Ayına Doğru Gitarımı Değiştirmeyi Düşünüyordum. Bu Gitarlar Arasından Seçim Yapıcam. Müzik Tarzım Metal Ve Hard Rock. Ben Sana Seçeneklerimi yazıyım. Tam Senin İstediğin Fiyat Aralığında.

Jackson JS32T Rhoads
              Jackson JS32T King V
              Jackson JS32T Warrior
              Washburn WV16 G12
              Cort X-11
              Cort KX1Q Katana
              Cort VX2X
              Cort TE1
              Cort VX2V
              Cort X6

(Cort ların Tonlarına Pek Bakamadım Daha)
              başlangıç için V kasa önermem pek.hatta şiddetle karşıyım.

Yorum

teşekkürler internette izlediğim bir hocada öyle söylemişti ama bana metallica soad guns n roses bazen nirvana gibi tonları olan gitar lazım arkadaşlar

Yorum

"Jackson JS32 Dinky DKA-M Snow White Elektro Gitar" bu gitar ile metallica soad guns n roses bazen nirvana gibi tonlar alabilir miyim yanında iyi bir amfi ile ?

Yorum

benim gelecek yaz almayı planladığım gitarlardan birisi yanında güzel bir amfi ile bunu başarabileceğini düşünüyorum.

Yorum

Hmm teşekkürler bu gitarla başlamak bana yarıcak şimdi amfi aramaya başlıyalım

Yorum

amfi konusunda kesinlikle çok dikkatli davran.benim yaptığım hatalara sakın düşme asla tanımadığın bir marka alma,üstelik böyle bir gitarda karar kılmışken

Yorum

Teşekkürler önerebileceğin bir amfi var mı ?

Yorum

amfiler hakkında pek bilgim yok ama line6 spider IV kullanıyorum ve oldukça memnunum.dip gürültüsü çok az .daha önceden ibz15gr kullanmıştım ve dip gürültüsünden çok şikayetçiydim.bu amfide dip gürültüsü neredeyse sıfır.tonları biraz digital ama alışınca çok güzel geliyor.onun dışında ikinci el Marshall mg15fx falan alırsan işini fazlası ile görürsün.

ben şimdi bunlarla idare ediyorum.biraz daha ilerledim mi pedal almayı düşünüyorum.

Yorum

evet pedallara bakmıştım boss pedallar daha çok tercih ediliyor zaten sektörün öncü markası marshall güvenicez

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X