Duyuru

Collapse
No announcement yet.

grg170dx ile ilgili sorum

Collapse
Bu konu kapandı.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş grg170dx ile ilgili sorum

arkadaşlar merhaba ;
    bu gitarı almayı düşünüyorum fakat bulunduğum şehirde almadan önce inceleme imkanım olan bi yer yok o açıdan şunu sormak istiyorum..
    önceki gitarımda bu benim için bi hayli sıkıntılı olmuştu, tellerin klavye ile arasındaki mesafe nasıl bu gitarda ? standart bir mesafesimi var yok sa çok mu aralık ? bu gitarı kullanmış arkadaşlardan yorum almak istiyorum ... birde washburn wm10v ile kıyaslarsak hangisi daha iyibir başlangıç gitarıdır....

saygılar

Başlangıçsan Cort'da işini görür. Ben onunla başlamıştım vura kıra öğrendim aleti. Ayrıca biraz daha açıklama yaparsan daha iyi yardımcı olabiliriz. Mesela aldın aleti geliştin sonra yeni gitar alabilecekmisin yoksa bir alırım tam alırım hesabı mı?

Yorum

tolgaturk isimli üyeden alıntı Mesajı göster
      arkadaşlar merhaba ;
      bu gitarı almayı düşünüyorum fakat bulunduğum şehirde almadan önce inceleme imkanım olan bi yer yok o açıdan şunu sormak istiyorum..
      önceki gitarımda bu benim için bi hayli sıkıntılı olmuştu, tellerin klavye ile arasındaki mesafe nasıl bu gitarda ? standart bir mesafesimi var yok sa çok mu aralık ? bu gitarı kullanmış arkadaşlardan yorum almak istiyorum ... birde washburn wm10v ile kıyaslarsak hangisi daha iyibir başlangıç gitarıdır....

saygılar
      tel ile klavye arasındaki uzaklık olması gerektiğinden daha iyi.o konuda sıkıntın olmasın.bende elime birkaç gitar almıştım(grg170 den daha alt model) onlarda bir hayli zorlanmıştım.ama bu gayet iyi

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
      Initializing Tabs & loading Content...
      Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
      X