Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Amazon'dan Gitar Almak ?

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş Amazon'dan Gitar Almak ?

Yeni bir gitar almayı düşünüyorum.Yurtdışında daha ucuz olduğu için oradan alacağım ancak şu an yurtdışına çıkma gibi bir düşüncem yok o yüzden internetten almayı düşünüyorum.Ama güvenilir mi ya da sağlam gelir mi bilmiyorum.Daha önce amazondan ya da herhangi bir yurtdışı alışveriş sitesinden alışveriş yapanlar yardımcı olursa sevinirim.Örneğin gümrüğe takılma gibi bir problem var mı ? vs..
    Son güncelleyen brky0056; 31-07-2011, 22:15.

Amazon gerçekten çok uygun. Ben de çok merak ediyorum. Şöyle American Stratı getirttirsek fena olmaz hani

Edit: Amazon.com gerçekten güvenilir bir adres. Kuşkun olmasın o yönde. Babam alışveriş yapmış, notebook almıştı geçen, sorunsuz getirmişler. Tabi amerikada.
    Son güncelleyen flightsim; 30-07-2011, 19:16.

Yorum

Amazon Turkiye'ye kitap disinda gonderim yapmiyor. Istersen odeme asamasina kadar gelip gonderilecek adresi yazinca karsina cikan yazilari oku.

Yorum

Amazon.de Avrupa için araştırdığımda site beni otomatik olarak http://shop.kirstein.de adresine yönlendirdi. Gitar fiyatlarına ayrıntılı bakmadım ama bu site türkiyeye satış yapıyor olabilir.

"Fender Standart Stratocaster Meksika" için karşılaştırıldığında vermiş olduğum site 200Euro daha düşük Mydukkandan.
        Son güncelleyen flightsim; 31-07-2011, 09:36.

Yorum

Daha önce amazaondan ipod touch almıştım kapıma kadar getirdiler.Ama başka bir site aracılığıyla almıştım.Net bir bilgim yok yani.peki amazon dışında başka bir site önerebilirmisniz yurtdışı için.(Fender Tele alacağım..)

Yorum

brky0056 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
            Yeni bir gitar almayı düşünüyorum.Yurtdışında daha ucuz olduğu için oradan alacağım ancak şu an yurtdışına çıkma gibi bir düşüncem yok o yüzden internetten almayı düşünüyorum.Ama güvenilir mi ya da sağlam gelir mi bilmiyorum.Daha önce amazondan ya da herhangi bir yurtdışı alışveriş sitesinden alışveriş yapanlar yardımcı olursa sevinirim.Örneğin gümrüğe takılma gibi bir problem var mı ? vs..
            Ben de amazondan alışverişle ilgileniyorum bu aralar. Direkt türkiyeye göndermiyorlar ama bunun için çeşitli firmalar var. Araştırdım iyice özelden ulaşırsan sana söylerim en uygunu buldum.

Fiyatlar ise türkiye fiyatına göre uygun olması normal. Hatta bazen 500$ lık line 6 hd 500 prosesör 410$ idi. TAkip edersen çok iyiye bulabilirsin.Ama şöyle birşey var. Hangi gitarı getittirmek istiyorsun. İbanez ise türkiyeden al kargo parası falan çok yaklaşıyor türkiye fiyatına. Ama gibson ise burada aşırı pahalı. Örnek : Gibson sg standart Amazon : 1100$ , Türkiye fiyatı : 3500 Tl Bunu alırsan rahat 1 milyar kardasın

Gümrük konusu ise burada konuş konuş bitmez. Ama özetle tamamen gümrük memurunun insafiyetinde (Tabi fatura 150$ dan aşağıda değilse. Eğer öyleyse kesinlikle vergi talep edemezler.) Forumda gümrük ile ilgili iyi bir konu var. Oradan yararlanabilirsin.

Yorum

E-bay ile yaparsan kargo ücreti 100-150$ arası oluyor genellikle ve hepsi Türkiye'ye yollamıyor. Bildiğim bir Alman sitesi var. http://www.thomann.de Bu site Türkiye'ye sabit 30 euroluk bir ücretle kargo yolluyor. Gümrük işine gelince 150 € altındaki bir ürün için sorun olmazmış. Bu sınır Ramazan Bayramı Kurban Bayramı yılbaşı gibi özel zamanlardan 1 ay öncesini ve 1 ay sonrasını kapsayan bir süre için 300 euroya çıkıyor diye biliyorum. Eğer 150 euroyu geçerse (1500 €'yu geçmemek şartıyla) ürün+kargo bedelinin %10'u alınıyor sanırım. Daha önce alışveriş yapmadım sadece araştırdıklarım bunlar

Yorum

pardon ama gitar alacağım demiştim siz 150$ dan bashesiyorsunuz

Yorum

brky0056 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                  pardon ama gitar alacağım demiştim siz 150$ dan bashesiyorsunuz
                  gümrüğe takılma ihitimali var mı demişsin arkadaşlar 150 dolar üstü takılabiliyor demişler yardım etmişler neyinden sorun çıkardın bunun ?

Yorum

peki bu paypal hesabı açarken kredi kartı olması şart mı bankamatik olur mu? Birde 2. el alırken teklif yolluyoruz, teklif vermenin bedeli falan yok sınırsız herşeye teklif yapabiliriz değil mi?

Yorum

arkadaşlar iyi güzel hoş diyorsunuzda 40cm den sonrası özel kargo ile shippingleniyor ve dhl fedex gibi soyguncu firmalarin kurbanı oluyorsunuz mesela getirdiğiniz ürün özele giriyor özel kargo şirketleri bunu devraliyor ve senin alicağin gitar muhtemel olarak gelemez.

Yorum

yigit20 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                        peki bu paypal hesabı açarken kredi kartı olması şart mı bankamatik olur mu? Birde 2. el alırken teklif yolluyoruz, teklif vermenin bedeli falan yok sınırsız herşeye teklif yapabiliriz değil mi?
                        Teklif vermenin bir ücreti yok ama yanılmıyorsam ebay komisyon alıyor biraz.

Yorum

amazon alışveriş

arkadaşlar amazondan stetinanın kitaplarını getirmek istiyorum siteye girdim hiç birşey anlamadım bilen varsa yardım etsin

Yorum

amerikadaniste.com gibi aracı siteler var, onlara sipariş veriyosunuz amerikadan teslim alıp özel kargoyla size gönderiyorlar eğer fatura direkt size kesilmiş olursa ithal edilmiş gibi işlem görür paketiniz. ya da bir tanıdığınız olacak o valizde getirecek küçük birşeyse. benim getirtmeyi düşündüğüm Line 6 Spider IV 15W amfi, 99$ olduğu için sorun çıkaracağını sanıyordum fakat amazon amerika dışına kitap cd dvd gibi şeyler haricinde ürün satmıyor. ama şimdi bu 99 dolar yaklaşık 180 tl gibi bir para ediyor. bu amfinin fiyatı getirene kadar ikiye katlanacaksa hiç zahmet etmeyim

Yorum

ebay'den falan gitar getirdim diyen biri çıksa en temiz öyle öğreniriz aslında..

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X