Bana kalırsa ikisinide önermem. Ibanez Edge III çok çok fazla iyi olmayan bir sistem. Bana kalırsa berbat yani. Jackson JS serisi Hindistanda üretiliyor. Ve açıkçası o 900 tl ye değmez. Onun yerine bu gitarlardan bir tanesini alabilirsin. Fakat Ibanez 650 tl Jackson 900 tl. En fazla ne kadar verebilirsin? Amfin ne? Bunları belirtmen lazım. Ben aşağıya bir kaç model yazacağım.
6 yıldır fazla bir sürene fazla rg 270 b kullanıyorum sağlam gitar sert tonada gidiyor. Bunun dışında jackson hiç denemedim halde daha güzel duruyor, ton açısında ve kalite hakkında birşey diyemem ama kötü olcanıda düşünmüyorum. Bunların dışında denedim gitar'lardan cort evl k4, cort z4 veya ltd mh 50 önerebilirilim.
İkisini de önermem,270B de kullanılan köprü ibanezin en kötü köprüsü şöyleki akord kaçırma probleminin yanında köprüyü kullandığında
tam olarak eski konumuna dönmekte ciddi zorluk çekiyor floyd rose.Jackson ise o parayı kesinlikle haketmiyor bana sorarsan,çünkü manyetikleri çok güçsüz,sustaini çok az. Sana bu tarzda ve fiyat aralığında:
bu gitarları şiddetle öneririm,özellikle ilk linkteki cort u çünkü sabit köprü ve manyetikleriyle death metalden tut,
temiz clean tonlarına kadar hemen hemen her tazda müzik yapabilirsin.Diğer linkteki ibanezler de iyidir,sapları çok rahattır fakat floyd rose sorunu onlarda da var.
Arkadaşım sen edge 3 kötü demişinde edge 3 olan iki gitar tafsiye etmişin farkındamısın ? Bu arada floyd rose sistemi kendilinden döner ama şunuda unutma kendin burakırsan( kolu pat diye burakırsan hertürlü tellerin durumuna göre konumu değişecek buda kaçırıyor diye tabir ettiniz sorunlar olacaktır.) Bu bilgiyide bu siteden''gitarteknikleri.com '' öğrendim banada mantıklı geldi sonuçtan bir tarafta telin esnemesi bir tarafta yayın esnemesi söz konusun.
Eyer 100 tl daha verebilirm dersen king of metal'in önerdi gitarlar daha mantıklı şeçim olabilir.
Yorum