Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Cort Viva II

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş Cort Viva II

Cort Viva Gold II gitar almayı düşünüyorum ama distortionunun çok zayıf olduğu söylenmekte.Manga,Europe,Mor ve Ötesi falan dinliyorum.Ama istediğimdede istediğim parçayı çalmak istiyorum.İyi bir amfi ve pedella istediğim tonu elde edebilirmiyim?

Bu arada 3 yıldır klasik gitar çalıyorum ilk elektro gitarım olacak.Cevaplarınızı bekliyorum...(Lütfen bu gitar başlangıç gitarı falan değil diye yazmayın.)

Bir ara kullanmıştım iyi gitardı. Floydrose'u bende fazla sorun çıkartmamıştı. Manyetikleri ilerde modifiye gerektirebilir. Modifiye ile seni uzun süre götürür merak etme.

Yorum

Tonları sadece amfi+gitarla yetmez. Çünkü hatırladığım kadarıyla Bluebucker mıydı öyle birşeydi. Pedal olursa çıkartabilirsin ama çok fazla çıkartamazsın. Eğer distortion ile ilgileniyorsan o fiyata biraz daha ekleyip kendime Cort KX1Q Katana veya X Custom HT alırdım. İkiside seni yeterince karşılar emin ol. Ama tabikii pedal gerekecek.

Yorum

Denemiştim ben bu gitarı. RG370in tonları daha güzel geldi bana. Manyetik modifiyesi şart. Kasası çok güzeldir ama.

Yorum

tonları çok farklı, les paul ile fender tonu karışımı gibi bir şey tavsiye ederim benim gitarım

Yorum

yağmur viva-7 modelini kullanmakta

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
            Initializing Tabs & loading Content...
            Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
            X