Arkadaşlar kusura bakmayın. Tekrar konu açıyorum. Fakat cevap almam gerekli. Konuları aradım ama bulamadım. Dostlar şimdi ben elektrogitar arıyorum.(Elektrogitar bölümünde başka ne aranabilirki
) Max bütçem 850. Bazı istisnalar olabilir. Ama biz 850 tlden bakalım. Metal tarzı arada bir Rock,ama Hardından
. Daha çok metal tarzı çalacağım. Elimde Cort X-2 var. Yani 2 gitarım olacak. Floyd olmasını istiyorum. Çok zevk alıyorum floyddan X-2 de olmasa bile
Gerek ses,gerek eğlence.. Neyse, Elimde 20 W Stagg GA DR var. Prosesör var Boss ME-25 . Aklımdaki gitarlar:
Cort X-11 (Kaplama, manyetik, floyd
)
Schecter Damien Special FR (Valla bulabilir miyim bilmiyorum ama güzel
)
Cort EVL K4
Cort EVL X4
Jackson JS30DK (Normal JS30 ile arasında ne fark var çözemedim bilen varsa yazsın. Çok mutlu olurum)
Yamaha Pacifica112XJ YNS Elektro Gitar ( Yamaha Pacifica)
Ibanez RG350DX-WH
İbanez RGR321EX
Çok teşekkürler. Başka önerilerde alabilirim. İyi forumlar. Ve nolur konu kapatılmasın. Aradığım halde bulamadım. Böyle konu varsa affola.

Cort X-11 (Kaplama, manyetik, floyd

Schecter Damien Special FR (Valla bulabilir miyim bilmiyorum ama güzel

Cort EVL K4
Cort EVL X4
Jackson JS30DK (Normal JS30 ile arasında ne fark var çözemedim bilen varsa yazsın. Çok mutlu olurum)
Yamaha Pacifica112XJ YNS Elektro Gitar ( Yamaha Pacifica)
Ibanez RG350DX-WH
İbanez RGR321EX
Çok teşekkürler. Başka önerilerde alabilirim. İyi forumlar. Ve nolur konu kapatılmasın. Aradığım halde bulamadım. Böyle konu varsa affola.

Yorum