Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Schecter Cort

Collapse
Bu konu kapandı.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş Schecter Cort

Arkadaşlar kusura bakmayın. Tekrar konu açıyorum. Fakat cevap almam gerekli. Konuları aradım ama bulamadım. Dostlar şimdi ben elektrogitar arıyorum.(Elektrogitar bölümünde başka ne aranabilirki ) Max bütçem 850. Bazı istisnalar olabilir. Ama biz 850 tlden bakalım. Metal tarzı arada bir Rock,ama Hardından . Daha çok metal tarzı çalacağım. Elimde Cort X-2 var. Yani 2 gitarım olacak. Floyd olmasını istiyorum. Çok zevk alıyorum floyddan X-2 de olmasa bile Gerek ses,gerek eğlence.. Neyse, Elimde 20 W Stagg GA DR var. Prosesör var Boss ME-25 . Aklımdaki gitarlar:

Cort X-11 (Kaplama, manyetik, floyd )

Schecter Damien Special FR (Valla bulabilir miyim bilmiyorum ama güzel )

Cort EVL K4

Cort EVL X4

Jackson JS30DK (Normal JS30 ile arasında ne fark var çözemedim bilen varsa yazsın. Çok mutlu olurum)

Yamaha Pacifica112XJ YNS Elektro Gitar ( Yamaha Pacifica)

Ibanez RG350DX-WH

İbanez RGR321EX

Çok teşekkürler. Başka önerilerde alabilirim. İyi forumlar. Ve nolur konu kapatılmasın. Aradığım halde bulamadım. Böyle konu varsa affola.

Son güncelleyen yboras; 23-01-2011, 13:11.

Önerisi olan yokmu arkadaşlar?

Yorum

Arkadaşım önceklikle cort'ları geç. x11 deki ağaç falan çok kalitesiz sadece manyetiğe para vermiş olursun.. EVL serisini denemedim ama hiç hayırlı yorumlarda duyadım.. Jackson diyeceksen Hindistan üretimlerdede var iyileri ama japon ve amerikanlar canavar gibi gitarlar oluyor. Ben Schecter-hellraiser alacaktım. floydlu 1400 tl ye hiç beğenmedim tonunu falan klavyesi kalın hadi ona alışırsında tonu sevmedim. Yamaha yerise squier lere bakabilirsin tarzları yakın.
      Gelelim ibanezlere.. rg350dx white demişssin.. manyetik çıkışları fazla iyi değil o gitarın denedim. yani başta beğenmeyebilir soğuyabilirsin ancak gitarın görüntüsü var ilerde modifiye edersin di marzio veya seymaur duncan takabilirsin..floydu fazla iyi değil ama o fiyata bi gitara göre iyi gitar..
      İbanez RGR321ex de iyi bi gitar ancak çok yönlü bi gitar değil 350dx i alman daha mantıklı olacaktır senin açından. benim önerimse biraz daha para biriktir 1000 liranın üzerine çık varsa durumun jackson kovala . ibanez prestige de kovalayabilirsin ama ben fazla beğenmiorm. veya 1200 e falan LTD nin 2. ellerini kovala çok güzel gitarlardır MH-400 falan süper gitarlardır temiz bulursan gayet iyi olur senin açından uzun yıllar dayanır.
      Veya Epiphone G-400 var. gitar çok güzel yani Gibson SG standart ın jr ı tam olarak. üretimine fazla takılma epiphone ların sadece tonuna bak ama bu epiphone lar için geçerli. neyse şimdiden hayırlı olsun sana
      Son güncelleyen MeTKiYou; 23-01-2011, 17:04. Sebep: yazım hatası

Yorum

Öncelikle teşekkür ederim. Peki bu gitara ne diyorsun ?Yamaha Pacifica112XJ YNS Elektro Gitar ( Yamaha Pacifica)

Yorum

Benim Do-re müzikte tanıdığım var yamaha alsaydım çok ucuza alacaktım ancak beğenmediğim veya tarzımın tonlarını fazla karşılayamadığı için almadım. Gövde agathis ben agathisleri pek beğenmem ama senin tercihin yamaha strat tipi olduğundan teller biraz yüksek olacaktır manyetikleri fazla iyi değil tabiki fabrika çıkışı fazla iyi değil . yorumlara fazla takılma ordaki millet denemeden yazıyor falan 13 yaşındaki çoluk çocuk oy veriyor o bakımdan mydukkan daki mini foruma kafanı takma fazla. stüdyoda denedim abartılcak bi gitar değil 200 tl ekleyip çok daha iyilerini alabilirsin..

Yorum

Çok sağol Şimdi tekrar bakarken RGA32 gördüm. **** iyi görünüyor.
            Son güncelleyen yboras; 23-01-2011, 18:50.

Yorum

evl-k6 almalısın

Yorum

ooo o RGA32 ye ilerde american gibson manyetikler taktırırsan çok güzel olur.

Yorum

Neyse benden bukadar yardımcı olabildiysem ne mutlu. Eğer kafana takılan bişey olursa mail atarsın.

Yorum

Önerileriniz için sağolun. Bu 5 gitardan birini alacağım:

Cort X Custom HT

Ibanez RG350DX

Ibanez RG350M( Maple mı daha iyi yoksa DX tekimi bilmiyorum doğrusu)

Ibanez RGA32

Ibanez RGA42

Yorum

maple al çoook güzel

Yorum

Şöyle diyeyim, aklıma yeni gitarlar girdi:

Washburn X30 B

Washburn X33

Washburn X100 B

Ibanez RGA42

Ibanez RG350DX-WH

Cort KX1Q KATANA

Aslında kafamda en yatkınlar KATANA ve
                        350DXWH
                        Son güncelleyen yboras; 24-01-2011, 00:04.

Yorum

Arkadaşlar şunu söylemeyi unutmuşum. Flood için özür dilerim..(Bu değil tabii ) Alacağım gitar 4-5 sene götürmeli.(İşte bu )

Cort EVL-X4

Ibanez RG-350DX

Cort KX1Q Katana

Cort X Custom HT

Epiphone Les Paul Standard Plain Top

Epiphone Les Paul Standard

Bunlardan biri olacak.
                          Son güncelleyen yboras; 24-01-2011, 17:27.

Yorum

CORT X4 - RG350, Floyd rose lu süper strat

X CUSTOM HT - Katana, sabit köprülü süper strat

EPİPHONE LP STANDART - STANDART PT, Bunlarda les paul kasa

yani bu üç tip gitar birbirinden farklı gitarlar ve kullanımıda farkedecektir. bence önce ne yapacağına ve ne istediğine karar vermelisin.

benim zevkim ve fiyat performansa göre alacağım gitar X CUSTOM HT olurdu.

Yorum

Hepsinin tipini seviyorum Ama bilmiyorum ya, floydrose istiyorum valla. Ozaman LP lere güle güle. Cort X-4, RG350 veya başka gitar olabilir. Ama LP Rg350 vs vs. den iyi derseniz sabit köprülüde bakabilirim.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X