Evet arkadaşlar çok uzun süredir düşünüyorum ve bu 2 gitardan birisini almaya karar verdim.İnşallah bayramdan sonra alıcam.Şimdi size sormak istediğim konu şu ... Arkadaşlar bu 2 gitardan hangisi hem işçilik hemde kullanış açından iyidir.Ve hangisi beni daha iyi tatmin eder ton olarak .İlerde bir manyetik takviyesiyle hangisi uzun süre beni götürebilir.Ve hangisi daha fazla müzik tarzına açıktır..Şimdiden teşekkür ederim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Cort HBS-II (Hiram Bullock) Vs Yamaha Pacifica 112 JMX
Collapse
X
-
Çoğunlukla Nirvana,duman,umut kaya,kurban gibi grup ve kişileri dinliyorum.Strat kasa bir gitar istiyorum sert müzikte çok fazla dinlerim ama hh manyetikli bir gitar almak istemiyorum busafer her müziği yapma imkanı fazla olmuyor. O yüzden hss de karar kıldım hsh de olabilir.
Radical teşekkür ederim bahsettiğin gitarın iyi bir gitar olduğunu biliyorum hatta düşünüyordum bir süredir ama okadar bütçem yok ne yazıkki.650 600 arası bir gitar bakıyorum .İlerde manyetik takviyeside yapabilirim tabiki ama ondan önce beni rahat götürebilecek ve sıkmayacak bir gitar lazım.Bu 2 gitardan başka aynı fiyat aralıklarında bir gitar tavsiye edebilirsiniz ama
Yorum
-
MYGitarist+

- Aug 2010
- 82
-
Did you ever think to stop thinking,
You're the only one that I'm thinking of?
Metal up your ass
Squier Standard Stratocaster HSS Candy Apple Red - Rosewood Elektro Gitar Standard Strat
Squier Deluxe Hot Rails Strat Olympic White Rosewood Elektro Gitar Deluxe-Hot Rails
Fender olmasa da Squier sana iyi bi tavsiye olabilir.. Fendere eşdeğer gitarlar yapan bi marka.. Strat alacaksan ve çok bütçen yoksa bence Squier'dan daha iyisi yok.. Özellikle Deluxe-Hot Rails ilgini çekmeli.. Duncan Designed manyetikler var üzerinde..
Metal up your ass
Son güncelleyen martyfriedman; 13-11-2010, 16:30.
Yorum
-
Zaten squ alt üretim olduğu için fenderin iyi seçenek .Orta seviye ve ilerde üzerine takviye ile uzun süre götürebilecek birşey bulmaya çalışıyorum o yüzden biraz üstünde duruyorummartyfriedman isimli üyeden alıntı Mesajı gösterSquier Standard Stratocaster HSS Candy Apple Red - Rosewood Elektro Gitar Standard Strat
Squier Deluxe Hot Rails Strat Olympic White Rosewood Elektro Gitar Deluxe-Hot Rails
Fender olmasa da Squier sana iyi bi tavsiye olabilir.. Fendere eşdeğer gitarlar yapan bi marka.. Strat alacaksan ve çok bütçen yoksa bence Squier'dan daha iyisi yok.. Özellikle Deluxe-Hot Rails ilgini çekmeli.. Duncan Designed manyetikler var üzerinde..
Metal up your ass
Teşekkür ederim önerin için
Yorum
-
Evet o yüzden biraz cazip geldihakan_nirvana isimli üyeden alıntı Mesajı gösterbende kore hbs-2 var,yamahada fena değilmiş diye duydum ama fiyatına göre hbs çok iyi bence,köprüsü ,gövde ağacı,kulaklar vs.Sıfır fiyatlarda düştü,800 civarındaydı geçen sene,600 e kadar düşmüş.
Yorum
-
İlk elektrogitarım Cort X-11'di tremolo köprüsünden memnun değildim ve Les Paul kasa istediğim için satmıştımç. Şu anda Cort EVL-Z4 kullanıyorum. İlerde kısmetse bir Gibson sahibi olmak herkes gibi benimde hayalim ama strat kasayıda özlüyorum. Single manyetiklerin tadı başkaydı üstelik. Neyse uzun lafın kısası geçenlerde bir Line6 Pocket POD test etmek için Do-Re'ye gittim. Pacifica ile test ettim prosesörü. Ama aklım gitarda kaldı ne yalan söyleyeyim. Ton ve renk zevkleri tartışılmaz, kişiye göre değişecektir. Ancak son derece rahat bir klavyesi var. Gibson Les Paul + Yamaha Pacifica 112VMX gitar parkurumu oluşturacak kısmetse
Yorum
-
Herkez çok olumlu yorumlar yapıyor pasifica hakkında kısmetse önümüzdeki günlerde gidip deneyeceğimDISTORTEDMAN isimli üyeden alıntı Mesajı gösterİlk elektrogitarım Cort X-11'di tremolo köprüsünden memnun değildim ve Les Paul kasa istediğim için satmıştımç. Şu anda Cort EVL-Z4 kullanıyorum. İlerde kısmetse bir Gibson sahibi olmak herkes gibi benimde hayalim ama strat kasayıda özlüyorum. Single manyetiklerin tadı başkaydı üstelik. Neyse uzun lafın kısası geçenlerde bir Line6 Pocket POD test etmek için Do-Re'ye gittim. Pacifica ile test ettim prosesörü. Ama aklım gitarda kaldı ne yalan söyleyeyim. Ton ve renk zevkleri tartışılmaz, kişiye göre değişecektir. Ancak son derece rahat bir klavyesi var. Gibson Les Paul + Yamaha Pacifica 112VMX gitar parkurumu oluşturacak kısmetse
Teşekkür ederim.
Yorum
-
Hayırlı olsunDISTORTEDMAN isimli üyeden alıntı Mesajı gösterCort EVL-Z4'ümü bugün sattım. Şimdi sıra natural renk, coil taplı pacifica bulmada. Sıfırmı alsam ikinci elmi alsam diye düşünüp karar vermede
Bu 2.el mevzusu aklımı çok karıştırıyor aslında fender düşündüm 2. el ama güvenemiyorum
0 Pacifica alacağım galiba.
Yorum
-
Eyvallah. Yani maddiyat önemsiz ise sıfır iyidir tabiki. Ama gitar işi çok çetrefilli. Perdeler, sap ayarı, tremolo sorunları, Manyetik sorunları... İnsan çekiniyor tabi. Aslında sanırım 112 ler sıfır alınıp bir süre sonra manyetik modifiyesi rahat yapılabilir diye düşünüyorum. Seymour Duncan ve DiMarzio ile bunu yapanların internetteki kayıtları çok hoş geliyor kulağıma.
Yorum
-
Evet birde yamaha kaliteli bir marka olduğu için aklımda bir şüphe bırakmıyor.Yani işçiliğinden kalitesinden şüphem yok o yüzden yamahaya sıcak bakıyorum.Pacificanın üst modelinide alabilirim.Tonu biraz fenderi anımsatıyor üstüne yapılacak takviyeler ve ekipmanlar sayesinde sağlam bir hale gelir düşüncesindeyimDISTORTEDMAN isimli üyeden alıntı Mesajı gösterEyvallah. Yani maddiyat önemsiz ise sıfır iyidir tabiki. Ama gitar işi çok çetrefilli. Perdeler, sap ayarı, tremolo sorunları, Manyetik sorunları... İnsan çekiniyor tabi. Aslında sanırım 112 ler sıfır alınıp bir süre sonra manyetik modifiyesi rahat yapılabilir diye düşünüyorum. Seymour Duncan ve DiMarzio ile bunu yapanların internetteki kayıtları çok hoş geliyor kulağıma.
Yorum
-
Artık üst modellerin sıfırı yok zaten. Ama Yamaha sitelerinde biraz inceleyince ikinci gitar olarak kullanacağım için 112 **** ne bileyim 212 ler falan bana yeter gibi gözüküyor. Hedefim Gibson LP ile Pacificayı hep el altında bulundurmak çünkü. Sadece strat kasa veya ton canım çekince elime alacağım. **** şimdilik plan ve hayal bu. Yarın ne olacağı hiö belli olmaz.
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum