arkadaşlar fiyatı gayet makul olan ve aff serisi ile arasındaki tek farkı ağacı ve 200 tl squire bullet strat HSS alamyı planlıyorum.Yanına digitech grunge pedalı ve ibanez tbx15 alacağım.Grunge tarzı müzik yapacağım.hem humbucker hemde singel manetik lazım olucaktır.Sizce başta gitar olmak üzere bu ürünler yerine ne alabilirim alternatif olarak.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
squire bullet strat HSS
Collapse
X
-
Ama Squier Bullet çok da iyi bir gitar değil, yani sırf cleande çalacaksan güzel tonları var ama Cort X-6'daki gibi güzel distortion uyumu bekleyemezsin. Bu metal olsun, rock olsun. Ağaç farkı olmayabilir, ama unutma ki Gibson Les Paul Custom ile Epiphone Les Paul Standard'ın da ağaçları aynı. Aradaki fark, kalite. Düşük kalite ağaç ile iyi kalite ağaç aradaki farkı çabucak hissettirebilir. Affinityler'i Bullet'lardan daha uygun buluyorum. Ama sen yine de Standard Stratocasterlara da bak. Sonuçta biraz da kullanıcıya iş düşüyor. Çok iyi çalıp Bullet alan birisi, çok kötü çalıp Standard alan birisine oranla gitarın daha güzel olduğunu düşündürebilir, çünkü gitarın sınırlarını zorlamaktadır. Ama şöyle düşün, o adama Standard'ı verdiğinde belki iki-üç kat daha da ilerletebilir sınırları.
Yorum
-
MYGitarist+
- Aug 2010
- 82
-
Did you ever think to stop thinking,
You're the only one that I'm thinking of?
Metal up your ass
En büyük hata burda x6'nın clean tonu olmadığını söylemek olur.. Ben de x6 kullanıyorum ve clean tonu gayet güzel.. Bence Squier Bullet falan boşver daha iyi bir şeyler al..
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...

Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum