Duyuru

Collapse
No announcement yet.

squire bullet strat HSS

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş squire bullet strat HSS

arkadaşlar fiyatı gayet makul olan ve aff serisi ile arasındaki tek farkı ağacı ve 200 tl squire bullet strat HSS alamyı planlıyorum.Yanına digitech grunge pedalı ve ibanez tbx15 alacağım.Grunge tarzı müzik yapacağım.hem humbucker hemde singel manetik lazım olucaktır.Sizce başta gitar olmak üzere bu ürünler yerine ne alabilirim alternatif olarak.
    Son güncelleyen WapBoy; 17-08-2010, 03:44.

Yanlış mı görüyorum yoksa elinde Cort X-6 varken Squier Bullet Stratocaster mı alacaksın?

Yorum

Forumda arama yaptın mı?

Yorum

arkadaşlar fikrim ne kadar doğru bilmiyorum ama tamam squier fenderin ama bu gitarlar çinde üretiliyor ne kadar kaliteli olabilirki benim tavsiyem amfi olarak daha az bir model al biraz daha para biriktir yamaha'nın pasifica serisine bir bak derim

Yorum

evet elimde cort x-6 var ancak bir şey ifade etmiyor.Clean tonu sanki hiç yok gibi.Benim düşüncem cort x-6 ile sadece metal yapılabileceği yönünde eğer isteyen varsa x-6 yı satabilirim **** kötü dediğiniz squire ile takaslayabilirim

Yorum

Bence Affinity Strat al.

Yorum

ağacı ne 200 liradan başka bir fark göremedim.O yüzden bullet istedim.Bilmediğim başka fark varsa söyleyin de alayim

Yorum

Hocam zaten gitarda en önemli şey ağaçtır.Biraz daha inceleyip diğer farkları da yazacağım.

Yorum

Daha çok araştır derim. Bullet Stratocaster her ne kadar parasına göre iyi bir performans verse de başlangıç gitarı. Cort X-6'dan biraz daha pahalı (çok değil sanırım) Squier Standartlara bakmanı öneriyorum.
                  Son güncelleyen Strangers; 17-08-2010, 19:37.

Yorum

şöyle araştırdım.Profesyonel değilim zaten.cort x-6 clean tonu yok ve de ağır.hem hafif hem cleanı olan aynı zamanda pedal ile işimi görücek klavyesi rahat fiyatı ise düşündürmeden aldırtacak tipte.O yüzden squire seçtim.Ayrıca beyazı ve açık mavisi çok güzel .

Yorum

Hocam ağaç farkı var ve bir miktar da işçilik farkı vardır.Ben Affinity öneririm.Hatta paran yeterse Standart al.

Yorum

ağacın önemini bilmediğimden olabilir ama neden gidip 200 lira fazladan ödeyeyim.standart değilde jagking düşünüyorum yine squire olarak.Şimdilik bunu alayim cort x-6 yerine sonra tekrar jagking ya da fender alırım.

Yorum

Ama Squier Bullet çok da iyi bir gitar değil, yani sırf cleande çalacaksan güzel tonları var ama Cort X-6'daki gibi güzel distortion uyumu bekleyemezsin. Bu metal olsun, rock olsun. Ağaç farkı olmayabilir, ama unutma ki Gibson Les Paul Custom ile Epiphone Les Paul Standard'ın da ağaçları aynı. Aradaki fark, kalite. Düşük kalite ağaç ile iyi kalite ağaç aradaki farkı çabucak hissettirebilir. Affinityler'i Bullet'lardan daha uygun buluyorum. Ama sen yine de Standard Stratocasterlara da bak. Sonuçta biraz da kullanıcıya iş düşüyor. Çok iyi çalıp Bullet alan birisi, çok kötü çalıp Standard alan birisine oranla gitarın daha güzel olduğunu düşündürebilir, çünkü gitarın sınırlarını zorlamaktadır. Ama şöyle düşün, o adama Standard'ı verdiğinde belki iki-üç kat daha da ilerletebilir sınırları.

Yorum

En büyük hata burda x6'nın clean tonu olmadığını söylemek olur.. Ben de x6 kullanıyorum ve clean tonu gayet güzel.. Bence Squier Bullet falan boşver daha iyi bir şeyler al..

Yorum

x-6 cleanı sana yetiyor olabilir.squirenin dist farkını pedal ve amfiyle kapatırım heralde.

bildiğim kadarıyla ses'de amfi 1 efektler 2 gitar 3. sırada

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X