Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Epiphone SG G400 - Ibanez RG350ex-dx

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş Epiphone SG G400 - Ibanez RG350ex-dx

Arkadaşlar öncelikle çaldığım tarz hard rock. Gitarımın metal hariç her türe gitmesini istiyorum. Metalde de processor yardımıyla idare edilebilecek bir ton almak istiyorum. 22 perde ve 24 perde olması bence çok önemli değil. solo da atacağım ritim de çalacağım ancak tabii ki klavye rahatlığını da göz önünde bulundurmam lazım. Ayrıca parmaklarım gitara çok ısındı. Bu gitarın beni yaklaşık 2 yıl idare etmesi gerekebilir. Malum bi gitar alıcaz madem güzel bi gitar olsun. Bütçem 850 lira civarında.
    Epiphone SG G400:

İbanez RG350EX:
    Ibanez RG350EX BK - Siyah Elektro Gitar

Ayrıca arkadaşlar Epiphone SG G400 ün mydukkan fiyatıyla muzikenstrumani ndaki fiyat farkı beni çok şaşırttı ! Yaklaşık 150 TL civarında bi fark !

Ayrıca arkadaşlar sabit köprü olması tercihimdir ancak floyd rose da şarkılarda çok gerekli olabiliyor

Sizce hangisini almalıyım
    Son güncelleyen shusshe; 24-07-2010, 21:41.

Muzikenstrumani havale ile 700.Mydukkanda havale ile 789.Çok büyük fark yok.Bunun nedenleri distribütörlük muzikenstrumanında olması ve renk farklılığı.Mydukkandaki siyah diğeri ise cherry.Gerçi genelde siyahlar daha ucuz olur garip bir durum.İnternetten kayıtları dinleyebilirsin.SG-400 maun gövde-maun sap- gül klavye maun kalitesi elbette üst kalite gitarlarda kullanılan bir maun değil ancak videolarını izleyince bile fark ettiriyor.RG350Ex ıhlamur gövde-akçaağaç sap-gül klavye.İmkanın varsa deneyip karar vermen daha yararlı olur iki gitarda birbirinden ayrı karakter taşıyor.Ben olsam SG-400 alırım.Biraz zaman geçtikten sonra gibson manyetik takar keyfime bakarım.Ve eminim 2 yıldan çok uzun süre götürür.Tabi bunlar benim nacizane kendi fikirlerim.Kolay gelsin.

Yorum

Metal için , Sert tonlar için Maun ağaç daha iyi sanırım . Öylesine bir ek bilgi vereyim dedim . Belki göz önünde bulundurursun

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
      Initializing Tabs & loading Content...
      Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
      X