Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Pacifica 112V mi 112J mi

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş Pacifica 112V mi 112J mi

Yamaha Pacifica, bu ikisinden birini alacağım, sizce hangisi? Nedenleriyle birlikte yardımcı olursanız sevinirim.
    Son güncelleyen yutup123458; 25-03-2010, 20:31.

Bildiğim kadarıyla araladındaki tek fark 112V de coil tap özelliği var 112j de yok. Türkiyede 112V daha ucuz ama musiciansfriend de 112v daha pahalı çözemedim.En mantıklısı bir müzük markete gidip denemen sen karar vereceksin sonuçta ama bn 112J tavsiye ederim

Yorum

112v de coil tap özelliği olmasına rağmen neden j yi tavsiye ettin

Yorum

yok mu başka bilgisi olan yorumu olan arkadaşlar

Yorum

iki gitarı da denedim ama 112j daha iyi geldi bana

Yorum

ton olarak mı daha iyi?

Yorum

Arkadaşım bugün o iki gitarı da inceledik. Sonuç bu gitardan uzak durulması gerektiği. Neden mi? Çünkü birincisi seçilen ağaç son derece kötü. Elimize aldığımız gitarlardan birinin sapında BUDAK! vardı. İkincisi gitarın kafasındaki açı çok kötü yapılmış. Sol teli neredeyse yerinden fırlayacak. Aman diyeyim, sen de bizim yaptığımız gibi Squier al.

Yorum

ynx isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                Arkadaşım bugün o iki gitarı da inceledik. Sonuç bu gitardan uzak durulması gerektiği. Neden mi? Çünkü birincisi seçilen ağaç son derece kötü. Elimize aldığımız gitarlardan birinin sapında BUDAK! vardı. İkincisi gitarın kafasındaki açı çok kötü yapılmış. Sol teli neredeyse yerinden fırlayacak. Aman diyeyim, sen de bizim yaptığımız gibi Squier al.
                babam yamaha bayiilerinden birinde do-re müzikte çalışıyor oyüzden yamaha alıcam.ve yeni başlıyacağım için pek bir bilgimde yok.ama alacağım gitar bu ikisinden biri olacak.orda sorduttuğumda 112v daha iyi demişlerdi.sen 2sinide incelemeşsin gördüğün hataları bir kenara bırakıp sana hangisinin daha iyi geldiğini söyler misin?

Yorum

Ben dürüst bir kişi olarak, birbirinden kötü iki gitarı sana öneremem. Bu benim kişiliğime aykırıdır. İlla Yamaha alman gerekiyorsa başkasının yönlendirmesi daha iyi olacaktır

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                  Initializing Tabs & loading Content...
                  Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                  X