Başlığada da yazdığım gibi bu iki gitardan birini alacağım, Esp'yi alırsam ikinci eli olacak.Bir sürü gitara baktım sonunda bu ikisi arasında kaldım. Çalmak isediklerim: Megadeth, Metallica, Manowar,Jimmy Hendrix,Velvet Underground,John Lennon,ACDC,Nirvana vb.tarzlar.Bu iki gitardan birini denemiş veya fikir sahibi olanlar lütfen yorum yazsın.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ESP eclipse vs Epiphone Black Beauty 3
Collapse
X
-
Sana ESP Eclipse değil, ESP LTD EC-1000 Deluxe almanı öneriyorum. Bende bizzat var ve ikisini arka arkaya denedim, tek farkı neredeyse tonun azcık daha tokluğu idi..
Yani yok yere 1. elde olduğu gibi 600euro fazla vermenin manası yok...
-
Neden Esp Eclipce alıyorsunkii
LTc Ec-1000 al aynı gitar ... dünyanın parası fark ediyor. O parayada salam bir amfi alırsın..
Ec-1000'de Hard Case veriyorlarmı ?Sercanalk isimli üyeden alıntı Mesajı gösterSana ESP Eclipse değil, ESP LTD EC-1000 Deluxe almanı öneriyorum. Bende bizzat var ve ikisini arka arkaya denedim, tek farkı neredeyse tonun azcık daha tokluğu idi..
Yani yok yere 1. elde olduğu gibi 600euro fazla vermenin manası yok...
Yorum
-
EC-1000 Deluxe, Pera'dan aldığımda hardcase verilmedi, sadece Gigbag.
Ben Black Beauty'nin Gibson Les Paul Custom Black Beauty 1982'sini kullandım, çok hoş bir gitardı. Ama Epiphone'u nasıldır bilemiyorum. Ancak bir arkadaşım, ne kadar doğru bilemiyorum araştırmak gerekir, çok farkları yok, ben olsam Epi alırım demişti..
Yorum
-
iyi bir esp eclipse normal bir black beauty i döver,(şayet böyle bir custom gibson alacaksan türkiyeden almayacaksın. bol bol deneme imkanın olan bir ülkeden alacaksın. bugün türkiyede bir mağazaya girsen 2 tane black beauty görebilirmisin şüpheli
) zamanında seninle aynı fikirde alışverişe çıktığım için biliyorum. eclipse in gibson manyetikleri modifiyeli halini bi dene derim
. ESP gitarlarında çok güzel ağaçlar kullanıyor. Şahsi fikrim LTD almaman yönünde arkadaşlar bir farkı yok deselerde JCM 800 de bi dene ne kadar fark ettiğni göreceksin
Yorum
-
E şimdi birisi gelip de Ec1000 önerirse bende kendi gitarımı öneririm
2 hafta önce Esp Edwards'ın Eclipse modelini aldım bende.Ambar Guitars direk Japonyadan getirdiği için fiyatı da uygundu gayet
Tonunu merak ediyorsan kayıtlar kısmına eklemiştim geçenlerde bir dinlemeni öneririm.Hem LTDlerden daha ucuza geliyor hemde LTD Deluxe u solluyor performans olarak.Japon Esp ile aynı fabrikadan çıkması da başka bi +sıdır.Bir incele derim dostum.
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Yorum