arkadaşlar ben grg270b almaya karar verdim ama bazı sorularım olacak neredeyse her tür müziğin güzel parçalarını dinlerim anadolu rocktan tutun metale kadar bu gitarın kalitesi,performansı fiyatına göre nasıldır (özellikle bu gitarı kullananlar cevap verirse iyi olur) önerebileceğiniz 550 tl civarında gitarlar varsa sevinirim şimdiden herkese teşekkürler..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
grg270b genel bilgi
Collapse
X
-
renkle ilgili fark oluyor mu? siyah olmayanları dx oluyor herhalde demiNirVanA1 isimli üyeden alıntı Mesajı gösterBende grg270b var ben çok memnunum.Verildiği paraya değiyor yani.Ama renk olarak siyah alma...
Yorum
-
evet arkadaşa katılıyorum fixed köprü en iyisidir yeni başlayan için.sokak gitaristi isimli üyeden alıntı Mesajı gösteryok yav renkle alakası yok ama bence o paraya ibanez grgr121ex al çünkü yeni başlıyosan tremolo köprü sorun çıkarabilir bence sabit köprü al
Yorum
-
sokak gitaristi isimli üyeden alıntı Mesajı gösteryok yav renkle alakası yok ama bence o paraya ibanez grgr121ex al çünkü yeni başlıyosan tremolo köprü sorun çıkarabilir bence sabit köprü al
sabit köprü o fiyata en çok tavsiye edilen ibanez
Ibanez RGR321EX BK - Siyah Elektro Gitar
bana da bu siteden bir arkadaş tavsiye etti ama ben cort almaya karar verdiğim için almadım müzik markette bir dene istersen
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Yorum