Duyuru

Collapse
No announcement yet.

grg270b genel bilgi

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş grg270b genel bilgi

arkadaşlar ben grg270b almaya karar verdim ama bazı sorularım olacak neredeyse her tür müziğin güzel parçalarını dinlerim anadolu rocktan tutun metale kadar bu gitarın kalitesi,performansı fiyatına göre nasıldır (özellikle bu gitarı kullananlar cevap verirse iyi olur) önerebileceğiniz 550 tl civarında gitarlar varsa sevinirim şimdiden herkese teşekkürler..

öncelikle hangi tarzın ağır bastıgını söyle herşeyi çalabileceğin tek gitar lespaul'dür ona da paran yetmez...

Yorum

progressive rock-metal genelde,anadolu rock,metal v.s yani HSH manyetikli olursa iyi olur

Yorum

Bende grg270b var ben çok memnunum.Verildiği paraya değiyor yani.Ama renk olarak siyah alma...

Yorum

progresifse Ibanezler iyi gider

Yorum

NirVanA1 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
            Bende grg270b var ben çok memnunum.Verildiği paraya değiyor yani.Ama renk olarak siyah alma...
            renkle ilgili fark oluyor mu? siyah olmayanları dx oluyor herhalde demi

Yorum

siyah renk gitarın cilasının parlak olmasının da etkisiyle pena çiziklerini parmak izini belli eder benim klasik gitarın da siyah en küçük şey belli oluyor sanırım arkadaş bunu için uyarmış

Yorum

pena gitarın gövdesine değiyor mu çalarken

Yorum

valla hızlı çalarken değer yani ben yanlış çalmıyorsam değiyor

ama orda dediğim pena çizikleri derin şeyler değil çok ufak şeyler çok fazla olunca dikkat çekiyor o ayrı

Yorum

sonuç olarak grg270 fiyatına göre iyi bir gitar olduğu çıkıyor bunun mavi rengi var mesela zuhalde renk farklılığı performansını etkiliyo mu

Yorum

yok renk gitarın performansını etkilemez de senin performansını etkiler
                      şöyle ki eğer istediğin renk gözüne hoş gelen bir gitar alırsan çalışma isteğin artar

onun dışında bir etkisi olmaz

Yorum

yok yav renkle alakası yok ama bence o paraya ibanez grgr121ex al çünkü yeni başlıyosan tremolo köprü sorun çıkarabilir bence sabit köprü al

Yorum

sokak gitaristi isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                          yok yav renkle alakası yok ama bence o paraya ibanez grgr121ex al çünkü yeni başlıyosan tremolo köprü sorun çıkarabilir bence sabit köprü al
                          evet arkadaşa katılıyorum fixed köprü en iyisidir yeni başlayan için.

Yorum

sokak gitaristi isimli üyeden alıntı Mesajı göster

sabit köprü o fiyata en çok tavsiye edilen ibanez
                            Ibanez RGR321EX BK - Siyah Elektro Gitar

bana da bu siteden bir arkadaş tavsiye etti ama ben cort almaya karar verdiğim için almadım müzik markette bir dene istersen

Yorum

270b iyi bir gitardır. alabilirsin. tabi bu tarzlara göre bence biraz daha bekle, para biriktir, epiphone lespaul studio al.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X