Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Epiphone LP 100 - Cort M 600

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Epiphone LP 100 - Cort M 600

Ben yeni grup kurdum daha profesyonel müzikle uğraşmak istiyorum ve artık orta seviye gitar almam gerek ne alacağıma karar veremiyorum. Aklımdaki gitarlar;

Epiphone Les Paul Studio

Ibanez SA120EX BK-Siyah Elektro Gitar

Ibanez SA260FM

Epiphone LP 100 ENB-HSCH1

Cort M600

Ibanez S320

Benim istediğim her tonu yakalamak. Her türden parçalar çalıcaz daha çok hard rock & alternatif tarzlarında. İlk gitarım Cort Z40 dı gayetde menmunum aslında ama ton olarak yeterli değil.Bütçem 600-700 arası en fazla 800 civarı verebilirim o yüzden bu gitarları gösterdim eğer başka bir gitar varsa bildiğiniz onuda önerirseniz sevinirim...
    Son güncelleyen doktortilki; 02-08-2009, 21:03.

Bu gitarların arasından dersen Ibanez S320 derim.
    Birde bunlara bak dostum
    . Cort KX1Q Katana BC - Blade Cherry Elektro Gitar
    Biraz daha para biriktrirsen veya iyi bir pazarlıkla bunuda alabilirsin.
    . Ibanez RG08LTD JPB - Japan Black Elektro Gitar

İnşallah gönlüne göre bi gitar bulursun

Yorum

teşekkürler tavsiyelerin için cortlardaki genel kötü izlenim bendede olduğundan pek bakmamışdım corta bu modellerde güzelmiş gerçekten aldım listeye

Yorum

mı yoksa

Cort M600

mü desem ne dersiniz cevaplarınız çok önemli ve acil pazartesi alacağım gitarı ama ikisi arasında kaldım. İkisini deneme fırsatımda yok o yüzden görüşleri kullanlar/deneyenler yaparsa çok mutlu olurum

Yorum

Cort-M600 Güzel bir gitar epiphone'u denemedim fakat cort'u denedim fena değil ama sana kendi kullandığım ve çok memnun olduğum gitarımı tavsiye ederim

Cort X-11 TCG - Trans. Charcoal Grey Elektro Gitar

Yorum

m 600 hepsini döver bence.
            tabi en sağlıklısı senin denemen.

Yorum

doktortilki isimli üyeden alıntı Mesajı göster
              Ben yeni grup kurdum daha profesyonel müzikle uğraşmak istiyorum ve artık orta seviye gitar almam gerek ne alacağıma karar veremiyorum. Aklımdaki gitarlar;

Ibanez SA120EX BK-Siyah Elektro Gitar

Ibanez SA260FM

Cort M600

Ibanez S320

Benim istediğim her tonu yakalamak. Her türden parçalar çalıcaz daha çok hard rock & alternatif tarzlarında. İlk gitarım Cort Z40 dı gayetde menmunum aslında ama ton olarak yeterli değil.Bütçem 600-700 arası en fazla 800 civarı verebilirim o yüzden bu gitarları gösterdim eğer başka bir gitar varsa bildiğiniz onuda önerirseniz sevinirim...
              Dediğin tüm modeller arasından kullanılan malzemeler açısından en çok Cort M600 ve Ibane S320 akla yatan modeller gibime geliyor.

Yorum

keşke deneme fırsatım olsa ama yok malesef kayseride yaşıyorum burdaki müzik evlerinde bu gitarların hiçbiri yok Benim amacım farklı tonları yakalayabilmek en azından clean temiz olsun ileride bir prosesor ile istediğim tonları yakalayayım. Hard rock, alternatif, grunge belki biraz metal çalıca-ğımız türler arasında hani yeni olduğumuzdan cover yapıcağız her telden çalıcağız yani ayrıca sabit köprü olmasından yanayım..

Yorum

döndüm dolaştım, sordum soruşturdum ve kararımı verdim teşekkürler yorum yapan herkese..

Epiphone Les Paul Studio

farklı tonlar elde edebilme açısından, sabit köprü olması açısından ve les paul hayranı olmam açısından en cazip gelen gitar bu gibi

Yorum

azıcık daha zorlayıp epiphone les paul standard almanı öneririm. studio'dan çok daha iyi bir gitar...

Yorum

Ben Cort M600 derim. Metal müzik yapanı da gördüm blues yapanıda... Tam senin isteyeceğin gibi bir şey diye düşünüyorum. Ama bu benim söylediğim 2008 modelleri için geçerliydi. Emg-hz manyetikli hali. Yeni serisinde Duncan manyetik var. Gibson kapalı manyetikleri gibi olmuş. Tatlı bir görüntüsü var, ben de param olsa almak isterim gerçekten.

Klavyesinin de rahat olduğu yönünde çok yorum okudum.

Epiphone'da severim ama Epiphone Les Paul 100'ün Bolt-on bağlantıya sahip olması bana kıl kaptırdı Üst model Epiphone ve Gibson Les Paullarda Bolt-on bağlantı yok diye biliyorum. Yani farklı olabilir. Denemek lazım...

Yorum

beterpan isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                        azıcık daha zorlayıp epiphone les paul standard almanı öneririm. studio'dan çok daha iyi bir gitar...
                        çok fiyat farkı var arada

3rm@N isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                        Ben Cort M600 derim. Metal müzik yapanı da gördüm blues yapanıda... Tam senin isteyeceğin gibi bir şey diye düşünüyorum. Ama bu benim söylediğim 2008 modelleri için geçerliydi. Emg-hz manyetikli hali. Yeni serisinde Duncan manyetik var. Gibson kapalı manyetikleri gibi olmuş. Tatlı bir görüntüsü var, ben de param olsa almak isterim gerçekten.

Klavyesinin de rahat olduğu yönünde çok yorum okudum.

Epiphone'da severim ama Epiphone Les Paul 100'ün Bolt-on bağlantıya sahip olması bana kıl kaptırdı Üst model Epiphone ve Gibson Les Paullarda Bolt-on bağlantı yok diye biliyorum. Yani farklı olabilir. Denemek lazım...
                        lp 100 ü geçtimde Les Paul Studio ya takıldım işte oda m600 e denk falan diyo kullananlar les paul fanatiği oluncada cazip geldi bana Ama dediğin gibi M600 de çok iyi tam benim istediğim gibi imiş

Valla işte yarın gidecem hangisi olursa

Yorum

gitarı sonunda aldım Epiphone Les Paul Studio merak edenler için ilk izlenimlerim;
                          • les pauldan bekleneceği gibi kalın klavyesi var ve ağır bir gitar
                          • çin yapımı, yazmıyo mydükkanda bilginiz olsun ama manyetikler amerikan
                          • suntain iyi (**** )
                          • tonlar blues, hard rock, alternatif, rock türlerine falan gider ancak metal beklemeyin pedal falan olmadan
                          • clean hoş ritim ve treble da gayet güzel

ilk izlenimler bunlar ama gitar gerçekten hoş

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                          Initializing Tabs & loading Content...
                          Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                          X