Merhaba arkadaşlar. Ben SLASH delisi bi insanım. Sabah akşam onun şarkılarını dinliyorum ve çalıyorum. Şu an fender squier var elimde. 3 yıllık olduğu için yetmiyo artık. Epiphone les paul almayı düşünüyorum. Ancak aynı zamanda da floyd rose olsun istiyorum. Les paul bi gitarda floyd rose olmaz diye duydum. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
les paul & floyd rose
Collapse
X
-
bu resmini yolladığın gitar, epiphone les paul standart plain top. epiphone bildiğim kadarıyla bu ara floyd rose'lu gitar üretmiyor. buyrunuz web sitesi:seboistimm isimli üyeden alıntı Mesajı gösterhttp://cgi.ebay.com/Gibson-Epiphone-...3%3A1|294%3A50
bu linkteki görünüş olarak güzel. Ayrıca epiphone larda slash modeli de var onu düşünüyorum.
Discover Epiphone's variety of acoustic guitars, electric guitars, basses, and merchandise. Crafted for every player and For Every Stage since 1873.
floyd rose'lu les paul, yalnızca gibson les paul axcess'lar. onlar da epiphone'lardan çok daha pahalı. işte web sitesi ve fiyatı:
makul fiyatlı bir les paul ve tremolo kolu isteniyorsa, bir epiphone les paul alıp, üzerine bigsby takılabilir... işte internet'te bulduğum bir bigsby takılmış epiphone les paul standard plain top resmi:
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Yorum