Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hangi müzik evinden hangi gitar?

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş Hangi müzik evinden hangi gitar?

Arkadaşlar önümüzdeki hafta bir akrabam istanbula gidiyor ve ben de gitar alacağım.Eğer bana max. 700 lik bir gitar ve bunu istanbulda hangi müzik evinden alabileceğimi söylerseniz sevinirim.metal ağırlıklı çalıyorum hatta direk metal çalıyorum yardımlarınızı bekliyorum.LTD Mh-50 ve Cort X-th custom düşünüyorum öncelikle ama bunlar sanırım zuhal müzikte satılmıyor nerede satıldıgını veya başka bir gitarı önerirseniz sevinirim
    Son güncelleyen bbrk; 24-06-2009, 23:07.

yok mu yardım edecek olan?

Yorum

Metal agırlıklı çalıyorsan özellikle oldukça sert tonlar için Cort X-TH'ın tonları seni memnun edebilir üzerinde EMG 81/85'ler zaten oldukca sert distortion tonları almanı saglar

Cort X-TH, Cort olmasına ragmen MH-50 ile karşılaştırılamaz diye düşünüyorum aynı özelliklerde LTD Gitarı M400 var
      Ama tabiki M400 de tartışmasız X-TH'den iyi bir gitar fakat 700 lira fazla tabiki

Senin bütçene göre LTD MH-50 uyuyor;

fakat 700 liraya sana Cort EVL-X4 veya Ibanez RG370DX dan birini seçmen daha normal görünüyor.

Bu arada benim bildigim Cort'un X-TH modeli türkiye distürbütöründe bulunmuyormuş. 2 müzik marketin sahiplerinin iletişim kurmasını sagladım en az 2 ay sürerler stok'lara girmesi onun için bende EVL-K6 ya yöneldim.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu

Ayrıca verdigin 2 gitar arası fiyat farkı da 300 lira civarı o da işin ilginç yanı

Yorum

LTD gitarları Zuhal Müzik'in hemen altındaki Pera Müzik'te bulabilirsin.

Yorum

Senin dediğin sanırım Cort X Custom HT. Dediğin fiyata da zaten o var. TH modelinde custom diye birşey yok ve fiyatı da 900-1000 lira arası. Üstelik memlekette namevcut

Yorum

LTD'ye bak derim. Galatasaray Lisesi' nin çaprazında(aşağısında) Pera Müzikevi var.

Yorum

dediğim cort bu Cort X Custom HT BK Elektro Gitar ltd ise LTD MH-50 BLK - Siyah Elektro Gitar bu

Yorum

Cort' un tonları LTD kadar sert değildir, ama daha geniştir. Direk metal çalıyorum demişsin, sadece metal için LTD iyi gider. Ama ilerde farklı şeyler çalmak istersin, clean tona daha fazla ihtiyaç duyarsın, bu sefer de benim gibi LTD' nin cleandeki eksikliğini hissedersin Tarz değiştirmem dersen LTD derim, çünkü ilerde taktıracağın EMG manyetiklerle canavar gibi oluyorlar. Ama değiştiririm dersen=Cort

Yorum

açıkcası aktif 2 grubum var birini fazla önemsemesem de onunla alternatif çalıyorum.ama metal ağırlıklı çalacagım cort un manyetikleri beni cezbediyor ama ltd daha bir saglam kaliteli bir gitar gibi duruyor çünkü cort daki manyetklerin toplamı 450 lira zaten alet 700 bu nedenle bir sıkıntım var.ağaçlar filan da aynı ama bilmiyorum.
                  Son güncelleyen bbrk; 25-06-2009, 19:43.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                  Initializing Tabs & loading Content...
                  Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                  X